קשירת טחורים בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשירת טחורים בפעם הראשונה
    יעל
    27/12/2016

היי, אתמול עשיתי קשירת טחורים בפעם הראשונה.
    יש לציין שממש כאב לי לאחר מכן ונרגע רק לקראת הערב.
    רציתי לשאול, אני אמורה לראות את הגומיה? כי אני לא רואה ולא מרגישה אותה. כמו כן, כשהסתכלתי על זה הטחור היה בחוץ, אז דחפתי אותו פנימה כי זה יותר נוח ככה, האם זה בסדר? אני לא יודעת איך להתנהג או למה לצפות . אשמח לתשובתך. תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשירת טחורים

ד``ר רפאל אלון
    27/12/2016

יכול להיות כאב חולף אחרי קשירה. מטפלים במשככי כאב עד שהכאב חולף. זה שהחזרת את הטחור זה טוב. הוא ייפול מעצמו תוך יממה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשירת טחורים בפעם הראשונה המשך

יעל
    28/12/2016

אבל אם זה כל הזמן יוצא ומציק זה אומר שמשהו לא בסדר? כמו כן אני לא רואה או מרגישה שום גומייה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשירת טחורים

ד``ר רפאל אלון
    28/12/2016

אני מציע שתפני לבדיקה חוזרת. הטחור הקשור+הגומיה נושרים מעצמם תוך יממה בערך. אולי יש לך עוד טחורים הדורשים טפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו