קוקסידיניה בפי הטבעת? לחוץ ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוקסידיניה בפי הטבעת? לחוץ ביותר
    יונתן
    27/12/2016

שלום בן 34, הומו, עד לפני חודש ביצעתי אקטים אנאליים (כאשר אני הפסיבי המקבל) לפני חודש - 3 ימים אחרי ביצוע אקט התחלתי לחוש שריפה באזור פי הטבעת (ביציאה בלבד). שמתי ניפדיפין כי חשבתי שזה פיסורה וזה לא עובר מזה חודש. הלכתי לד"ר וייל הוא אמר לי שיש לי קוקסידניה והפנה אותי לרופא אורתופד גב. העניין הוא שאין לי כאבי גב, לא כואב לי כאשני יושב רגיל רק ביציאה יש שריפה, יש ימים שיותר שורף ויש ימים שפחות. מה קרה לי ? יכול להיות שנגרם לי נזק כתוצאה מחדירה? וכתוצאה מזה קוקסידניה? מה הטיפול? אני מאד לחוץ שלא אוכל לעולם לקיים יחסי מין יותר!! מה אעשה?!! (יצוין שפעם היה לי פיסורה אבל הרופא אומר שאין שזה משהו "עמוק יותר ועצבי")
    איפה אפשר לקבל חוות דעת שנייה וממי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קוקסידיניה

ד``ר רפאל אלון
    27/12/2016

לקוקסידיניה אין קשר לפי הטבעת. זוהי דלקת בפרק של עצם הזנב הגורמת לכאב בעיקר בזמן ישיבה. הטיפול בה הוא בתרופות נוגדות דלקת למשך מספר שבועות. אתה, לעומת זאת, מתאר כאב הקשור לפעולת מעיים. יש כאן אי התאמה מסוימת. אני ממליץ שתפנה לבדיקה חוזרת או לבדיקה אצל מומחה אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לןמי לפנות אנא רשום לי שם ד"ר ספציפי

יונתן
    28/12/2016

אשמח אם תוכל להפנות אותי למומחה בפרוקטולוגיה שמקבל במכבי בתל אביב למעט ד"ר וייל שאצלו נבדקתי, מישהו שאתה ממליץ עליו.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוקסידינה

ד``ר רפאל אלון
    28/12/2016

הפורום אינו ממליץ על רופא מסוים. בדוק ברשימת הרופאים של קופת החולים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו