מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 32 קושי ביציאותאלי31/12/2016
שלום ד"ר
מצטער מראש על התמונה הלא נעימה
אני בן 32
המצב אצלי נמשך בערך שנה: אני סובל מיציאות שלא יוצאות בקלות ובזמן היציאה הצואה נוטה לגלוש לצד שמאל מכיוון שמעבר לבליטה/טחור יש נפיחות מסויימת מעל הבליטה בצד ימין כפי שניתן לראות,בנוסף לכך פעם בשבועיים בממוצע יש לי יציאות עם דם. לאחר הדימומים ניסיתי לראות האם הדימום יוצא מהבליטות אך ללא הועיל, כנראה שהדימום מגיע ממקור פנימי או יותר עמוק כיוון שלא ראיתי דם בפי הטבעת באופן חיצוני. נפגשתי עם פרוקטולוג לפני שנה שבדק אותי והתרשם כי מדובר בטחורים והמליץ לשמור על האיזור נקי ולנגב עם מגבונים לחים וכן לשמור על תזונה ללא קמח לבן ומזון מעובד. שמרתי כך מספר חודשים וללא שום שינוי. לפעמים הבליטות הללו נפוחות הרבה יותר ממה שרואים בתמונה. לפני 15 שנה סבלתי מטחור חיצוני מאוד כואב אך הוא עבר לאחר שבוע. הפעם הבליטות הללו לא כואבות שאני נוגע בהן אך כן יש הרגשה של גרד פנימי וכאב קל בעת פעולה של השריר. כיווץ או דחיפה גורמים להרגשה שורפת. בכל השנה הזו הבליטות לא נעלמו לעולם, תמיד מופיעות שם וכפי שניתן לראות יש שתי בליטות בצד ימין - אחת חיצונית ועוד בליטה מעליה (פנימית?) כמו נפיחות ובצד שמאל בליטה חיצונית. ניסיתי למתוח את פי הטבעת לצדדים לראות יותר טוב ורואים פס מהבליטות שנכנס לרקטום, מעבר לזה לא הצלחתי לראות יותר לעומק. אני מאוד מוטרד שאולי הפרוקטולוג שהייתי אצלו טעה באבחון? האם יתכן כי מצב כזה יהיה כרוני? מהי לדעתך הנפיחות מעל הבליטה החיצונית בצד ימין? אשמח מאוד אם תוכל להגיב לי כאן בפורום את דעתך ואת עצתך מה עלי לעשות. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג מאד
ד``ר רפאל אלון31/12/2016לא ניתן לענות על שאלותיך בלי בדיקה גופנית. פנה שוב לבדיקת מומחה בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי31/12/2016תודה על תגובתך ד"ר ועל העזרה שלך כאן בפורום. יש לי פגישה נוספת אצל אותו הפרוקטולוג שבדק אותי בעבר בעוד 3 שבועות
ורציתי להוסיף כי כאשר נבדקתי אצלו לפני כשנה הוא בדק אותי באמצעות פרוקטוסקופ וטען כי הוא זיהה שישנם טחורים פנימים אך לא מודלקים על פי מה שראה בזמנו
רציתי לשאול האם באופן כללי על פי ניסיונך מצב כזה הוא שכיח שטחורים ישארו באותו מצב כרוני במשך כל כך הרבה זמן והאם עלי לנסות לקבוע תור חדש באופן דחוף לבדיקה? אני מפחד שאולי מדובר במשהו מסוכן.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רפאל אלון01/01/2017המקרה שלך אינו מוגדר כדחוף. הסיכוי למשהו "מסוכן" הוא קלוש. פנה לבדיקה ודאג ללבן את כל הסוגיות בפגישה זו עם הרופא שלך. כדי לא לשכוח אני ממליץ להכין רשימת שאלות או נושאים לקראת הפגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי01/01/2017תודה רבה דוקטור , אני מודה לך מקרב לב על זמנך ועצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)