כאבים חזקים בישבן הימני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בישבן הימני
    עידו
    02/01/2017

שלום,

אני בן 27, בריא בדר"כ. כחלק מסקרנותי המינית, לפני כמה חודשים החדרתי כ-15 ס"מ לחלחולתי חפץ מסוכך וזלין במספר הזדמנויות שונות.
    לפני כ-3 חודשים, בסמיכות כלשהי לנ"ל, החלו אצלי כאבים חזקים מאד בפרינאום שנמשכו כשבועיים (בעתיים ריתקתי עצמי למיטה ברב שעות היום עקב הכאב שנוצר בעמידה) ולאחריהם כאב חזק מאד בישבן בימני (בעיקר). המשכתי לשכב רב שעות היום - הכאב מחמיר מאד בישיבה ממושכת.
    אגב אציין שבמסגרת עבודתי אני יושב שעות רבות מאד מול המחשב (כ-10 שעות ביום, לעתים רצופות, למעט הפסקות שירותים).

הכאב כרוני ללא הפוגות ומקרין לרגל ימין ולגב התחתון, אך נעוץ בעיקרו בישבן הימני (בעתים הכאב עובר לצד שמאל), כאמור, תוך שמוקד הכאב מרגיש פנימי (אין כאב במגע חיצוני) והקרנתו המקומית הינה בקוטר של כ-20 ס"מ.

האם ייתכן כי גרמתי לפצע במעי? ניקוב? זיהום? מה ניתן לעשות כדי לפתור הדבר? מהן הבדיקות הפשוטות שניתן לעשות ראשית כדי לברר את הסוגייה לפני בדיקה פולשנית והתוודות מביכה מול הרופא?

תודה וברכת ערב טוב,
    עידו

יש בי חשש רב שמא גרמתי לפציעה פנימית - האם ייתכן הדבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים בישבן הימני

הוספת תגובה

• נ.ב

עידו
    02/01/2017

בשבוע האחרון החלה לי עצירות קיצונית (למרות קשר לכמות הסיב שאני צורך באותו יום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חזקים

ד``ר רפאל אלון
    02/01/2017

נראה שאין קשר בין מה שעשית לכאב המתואר. נראה שכאביך מקורם בבעית עמוד שדרה. פנה לבדיקת אורטופד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו