קשירת טחורים ולחץ בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשירת טחורים ולחץ בפי הטבעת
    בדוי
    04/01/2017

שלום דוקטור ,עשיתי אתמול קשירה שניה של טחורים פנימיים ,הפרוקטולוג אמר שמצבי השתפר לאחר קשירה ראשונה ולדעתו זו קשירה אחרונה שאני עושה ,כמו בקשירה הראשונה ישר אחרי הפרוצדורה אני מרגיש כאב תמידי של לחץ בפי הטבעת ,לא יכול לישון ,אפילו אופטלגין לא עוזר,לאחר קשירה ראשונה לקח לי שלושה ימים עד שהלחץ הזה עבר ,שאלתי את הרופא מה אפשר לעשות ב3 הימים האלו כדי להקל על הכאבים והוא אמר לי קונסיל ,נורמלקס ,ישיבה במים חמים ,הרבה שתיה (3-4)ליטר ביום ,כל זה לא מוריד לחץ ,יש לך אולי עוד טיפים לתת לי כדי להקל על הכאבים עד שהגומיה הזאת נופלת .תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשירת טחורים

ד``ר רפאל אלון
    04/01/2017

הטחור הקשור + הגומיה נושרים בד"כ תוך 24 שעות. האזור שבו בוצעה הקשירה מתנהג כמו פצע וזו סיבת התחושות. הטיפול הוא במשככי כאב עד שהפצע נרפא והכאב חולף. לציין שבד"כ קשירת טחורים אינה כואבת מפני שהיא אמורה להתבצע במקום בו איםן עצבוב תחושתי. כאשר הקשירה "תופסת" את גבול האיזור הרגיש יש כאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו