סובלת מפיסורה מעל חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מפיסורה מעל חודשיים
    ס.ב
    11/01/2017

דר שלום רב
    לפני כחודש וחצי אובחנתי כסובלת מפיסורה האיבחון הראשוני בוצע עי כירורג כללי .
    מכיוון שהיתי נורא בחרדה ופחדתי מבדיקה הרופא אמר שיתן זריקות עמ להרדים את המקום ולבדוק .
    הרופא הזריק לי 5 זריקות שנורא כאבו לי . כבר כמעט חודשיים מטופלת ברקטוגסיק ובנפידפין . אני חוששת שהוא גרם לפגיעה עיצבית בעת הזריקות ..האם ניתן לפגוע בעצב כלשהו שעובר בפי הטבעת עי זריקות להרדמה מקומית ?
    אני נורא בחרדה שמה שכואב לי כבר לא הפיסורה עצמה אלא עצב כלשהו שעובר שם . היתכן ?
    אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה מעל חודשיים

ד``ר רפאל אלון
    12/01/2017

הסיכוי לפגיעה עצבית בעקבות הזרקה מקומית הוא אפסי. הכאב שלך הוא מהפיסורה. אם אין הטבה עם הטיפול שקבלת יש לשקול ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פניה בשקשר לפסירה

ס.ב
    16/01/2017

דר שלום ,
    אני לפני בדיקת קולונסקפיה אחרי התייעצות עם שני כירורגים עקב הכאב המתמשך ואי הטבה אחרי חודשיים כמעט ..האם הקולונסקפיה יכולה לגרום לנזק נוסף והחמרה במצב . הם טוענים שחייב לעשות קולנסקפיה בכל מקרה .
    אודה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה וקולונוסקופיה

ד``ר רפאל אלון
    16/01/2017

הקולונוסקופיה לא יכולה לגרום נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו