שריר פי הטפעת תפוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריר פי הטפעת תפוס
    מירי
    04/02/2017

שלום
    אני בת 60 , יש לי קושי ביציאות בלי עצירות כך שהיציאות רכות אבל דקים מאוד ובלי יכולת להתרוקן.
    הבדקתי ע"י פרוקטולוג אמר ששריר פי הטפעת תפוס ונתן לי Benefiber אבל לא עזר .
    בדיקת קולונוסקופיה תקינה .
    אני מודה לך מאוד אם תתן לי טיפול יעיל .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריר פי הטפעת תפוס

הוספת תגובה

• שריר פי הטבעת תפוס

ד``ר רפאל אלון
    05/02/2017

ניתן לנסות טיפול עם משחת ניפדיפין או רקטוגסיק. ניתן להוסיף טיפול בתכשיר שמפחית את כיווץ השריר. לא נהוג להמליץ על תרופות בלי בדיקה של החולה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריר פי הטפעת תפוס

מירי
    05/02/2017

תודה על התשובה
    אבל אין שום כאבים בפי הטבעת למרות שיש טחורים.הבעייה היא שיש קושי בעת היציאות למרות שאין לי עצירות ( חסימה או סתימה ...) כך שיוצאת משרותים אחרי חצי שעה בלי לעשות כלום.
    האם יש משחות או מהשהוא שעוזרים בהרחבת השריר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריר פי הטבעת תפוס

ד``ר רפאל אלון
    05/02/2017

את כנראה סובלת ממה שנקרא "אניזמוס". הטיפול התרופתי הוא מה שכתבתי. ניתן לנסות טיפול ביו-פידבק. פני למומחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו