כאבים לאחר ניתוח פיסורה כולל תפרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר ניתוח פיסורה כולל תפרים
    ד``ר רפאל אלון
    12/02/2017

ד"ר שלום אני 3 חודשים לאחר ניתוח פיסורה כולל תפרים. בשבוע האחרון אני שם לב שעדיין כואב לי לאחר יציאות זה לא שורף רק קצת כואב ולא נוח האם זה טבעי? הלכתי לרופא משפחה אמר שהכל בסדר רק קצת אדום. מה דעתך האם זה אומר משהו שעדיין כואב? האם זה טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    13/02/2017

לרוב ההחלמה מניתוח פיסורה היא קלה ומהירה. אם אחרי 3 חד עדיין יש לך סבל אני מציע שתפנה לבדיקה אצל המנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב לאחר ניתוח פיסורה

שאלה
    13/02/2017

ד"ר שלום
    הלכתי אליו לפני חודש ואמר שזה לוקח זמן עד שהאיזור מחלים סופי.

השאלה שלי אתה אומר שיש מצבים שהפיסורה חוזרת לאחר ניתוח אבל עושים בניתוח הרחבה שהצואה תיצא בלי מגע אז איך הפוסורה חוזרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר נתוח פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    13/02/2017

הפיסורה חוזרת לעיתים מאד רחוקות. המנגנון לא ברור. תמשיך להיות במעקב אצל המנתח שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח פיסורה

שאלה
    14/02/2017

ד"ר שלום אולי לא הייתי ברור והסברתי את עצמי אז ככה. עשיתי ניתוח לפני 3 חודשים פיסורה שבו הרחיבו לי את פי הטבעת ועשו לי תפרים. הרופא אמר לי שלוקח חודשיים עד שהכאב נעלם ואמת עבר לי הכאב לפני שבוע עשיתי צואה קצת קשה וכאב לי אך עבר ביום שישי עשיתי סליחה על המילה שילשול והתחיל לכאוב לי הניתוח שלי היה בצד שמאל של הישבן ועכשיו כואב לי צד ימין יש כאב כזה חד האם זה אומר שעכשיו חלילה יש לי פצע בצד ימין? או שזה רק שריטה וזהו? תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר נתוח פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    14/02/2017

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה. ייתכן וזה גירוי חולף בעקבות השלשול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו