מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאחר ניתוח פיסורה כולל תפריםד``ר רפאל אלון12/02/2017
ד"ר שלום אני 3 חודשים לאחר ניתוח פיסורה כולל תפרים. בשבוע האחרון אני שם לב שעדיין כואב לי לאחר יציאות זה לא שורף רק קצת כואב ולא נוח האם זה טבעי? הלכתי לרופא משפחה אמר שהכל בסדר רק קצת אדום. מה דעתך האם זה אומר משהו שעדיין כואב? האם זה טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח פיסורה
ד``ר רפאל אלון13/02/2017לרוב ההחלמה מניתוח פיסורה היא קלה ומהירה. אם אחרי 3 חד עדיין יש לך סבל אני מציע שתפנה לבדיקה אצל המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב לאחר ניתוח פיסורה
שאלה13/02/2017ד"ר שלום
הלכתי אליו לפני חודש ואמר שזה לוקח זמן עד שהאיזור מחלים סופי.
השאלה שלי אתה אומר שיש מצבים שהפיסורה חוזרת לאחר ניתוח אבל עושים בניתוח הרחבה שהצואה תיצא בלי מגע אז איך הפוסורה חוזרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר נתוח פיסורה
ד``ר רפאל אלון13/02/2017הפיסורה חוזרת לעיתים מאד רחוקות. המנגנון לא ברור. תמשיך להיות במעקב אצל המנתח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פיסורה
שאלה14/02/2017ד"ר שלום אולי לא הייתי ברור והסברתי את עצמי אז ככה. עשיתי ניתוח לפני 3 חודשים פיסורה שבו הרחיבו לי את פי הטבעת ועשו לי תפרים. הרופא אמר לי שלוקח חודשיים עד שהכאב נעלם ואמת עבר לי הכאב לפני שבוע עשיתי צואה קצת קשה וכאב לי אך עבר ביום שישי עשיתי סליחה על המילה שילשול והתחיל לכאוב לי הניתוח שלי היה בצד שמאל של הישבן ועכשיו כואב לי צד ימין יש כאב כזה חד האם זה אומר שעכשיו חלילה יש לי פצע בצד ימין? או שזה רק שריטה וזהו? תודה על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר נתוח פיסורה
ד``ר רפאל אלון14/02/2017לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה. ייתכן וזה גירוי חולף בעקבות השלשול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)