יציאות לאחר ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות לאחר ניתוח פיסורה
    שאלה
    19/02/2017

ד"ר שלום עשיתי לפני חודשיים ניתוח פיסורה ויש לי בבקשה 2 שאלות.
    1.יש לי שילשול פעם בשבוע אמרו לי שזה לא טוב כי זה מחזיר את הפיסורה האם זה נכון? האם לעשות שילשול מסוכן?
    2. וסליחה על השאלה שאני עושה צואה אני מכווץ את הבטן ופי הטבעת שיצא לי קטנים ואני אשלוט בצואה האם זה טוב? ואיזה מרקם צריך להיות הצואה גדולים או קטנים כמו שאני עושה? וככה אני שולט בצואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות לאחר ניתוח פיסורה

הוספת תגובה

• יציאות אחרי נתוח פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    19/02/2017

שלשול אינו גורם סיכון משמעותי לחזרה של פיסורה.
    חודשיים אחרי ניתוח צריכות להיות לך יציאה רגילה ואין צורך בכיווצים שונים ומשונים. כלכלה עשירה בסיבים + שתיה מרובה תפתור הכל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלה
    20/02/2017

תודה ד"ר ועוד שאלה קטנה מה מספר הציאות ביום שנחשב נורמלי יש לי ימים שיש לי 3 פעמים האם זה טוב? כמה נורמלי לעשות ביום? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/02/2017

אין נורמלי או לא נורמלי. כל אחד לפי הקצב של גופו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו