טחורים חוזרים אחרי קשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים חוזרים אחרי קשירה
    אברהם
    20/02/2017

בוקר טוב,
    אני ידוע שנים רבות כסובל מטחורים וביצעתי ב-20 השנה האחרונים מספר קשירות.
    הדבר מתבטא בדימום ביציאה הנמשך בין יום ל-3ימים בדרגות שונות כאשר התופעה היתה חוזרת אחת לשנה בערך.
    האירוע האחרון היה לפני מעל שנה למיטב זכרוני.
    הבוקר עם היציאה הראשונה האסלה היתה אדומה עם נתזים אדומים של דם דבר שהבהיל אותי כמו כל פעם למרות שזה לא חדש לי.
    חייב לציין כי בימים האחרונים לא יצאתי עם הקימה כפי שאני עושה מידי יום כמו שעון (גם מלחץ של זמן) והרגשתי ביומיים שלושה האחרונים מעט הרגשה כמו של בחילה מאוד חלשה ומידי פעם דקירות בבטן תחתונה שנמשכו מספר דקות.
    לצערי לא הוספתי למצב ואתמול בצהריים אכלתי נקניקיות חריפות.
    שאלתי
    * האם שוב נראה כי מדובר בטחורים ? כמובן לפי התאור בלבד
    * יש לי מידי פעם הרגשה שיש לי משהו ביציאה מפי הטבעת כאילו תלוי שם משהו שלא סיימתי להוציא (טחור חיצוני ?)
    * האם מומלץ לראות כיצד מתפתח ביומיים הקרובים ואח״כ להחליט על בדיקה ? (הבדיקה מהווה עבורי טראומה ובכל פעם הייתי מתנגד בשרירים לבדיקה דבר שהקשה על הרופא)
    * האם יש קשר לתופעות שקדמו או שבגלל כל המאורעות שקדמו הטחורים התחילו שוב לדמם ? (יציאה לא מסודרת כתמיד מבחירה כנראה, שהביאה לתחושות לחץ בבטן והמאכל שאכלתי, כל זה הביא לפריצת הטחורים שוב) ?

מתנצל על אורך השאלה ואודה על כל יעוץ והכוונה
    בן 50, עברתי קולונוסקופיה לפני 3 שנים בה נמצא פוליפ שומני, ליפומה, ולאחר שנה שוב קולונוסקופיה לביקורת שיצאה תקינה.

תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים חוזרים אחרי קשירה

הוספת תגובה

• טחורים חוזרים

ד``ר רפאל אלון
    20/02/2017

אם עברת קולונוסקופיה לפני כשנתיים שהיתה תקינה, אין סיבה לדאגה. פנה לבדיקת פרוקטולוג להערכת מצב פי הטבעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו