מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום ופיסורה אחרי קשירהבדוי26/02/2017
שלום דוקטור ,כבר שנה יש לי פיסורה וטחורים ,עברתי קולונוסקופיה לפני חצי שנה,תקינה .הייתי אצל פרוקטולוג עברתי קשירות ,הייתה החלמה קשה אחרי קשירות,שאלתי את הרופא אם יש פיסורה עדיין הוא אמר לא, אני שותה הרבה מיים ,שותה קונסיל ונורמלקס ,משתמש בניפדיפין ,כבר חודש אין לא כאבים ,לא דימום ,מתרוקן פעם פעמיים ביום תוך דקה שתיים והכל נראה בסדר ,לפני יומיים נגמר לי נורמלקס ,הייה בבית שמן פרפין אז שתיתי אותו ,לא יודע אם יש קשר או לא אחרי יומיים בלי נורמלקס היום היה דם בצואה ,לא קצת ,על הצואה עצמה ועל הנייר פסים רחבים וכמה טיפות גם ,אין לי כאבים אולי קצת אי נעימות למרות שלפני שנה כשה הייתה פיסורה היו כאבים בלתי נסבלים ,אני מאוד חושש מהניתוח ,סיכוי של פגיעה ואי שליטה ,אפילו קטן ,לא נותן לי מנוחה .אני לא יודע מה לעשות ,אולי עוד פעם לעשות קולונוסקופיה ?אולי רופא פספס משהו יכול להיות מצב של דימום מהפיסורה ואין כאבים ?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע מה לעשות
ד``ר רפאל אלון26/02/2017הדבר הראשון והחשוב ביותר כרגע הוא : להרגע!!
עברת קולונוסקופיה לפני זמן קצר מאד, אין לך כאבים או כל תלונה אחרת. כנראה היתה לך יציאה קצת קשה מהרגיל שפצעה קלות את הרירית ומשם הדם. דאג ליציאות רכות ולא תהיה שום בעיה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בדוי27/02/2017תודה על התשובה המהירה ,אחרי שהיה דימום פעם ראשונה החודש חזרתי מהר לנורמלקס (הוא עושה את הצואה דקה יותר ,זה תקין ?)אחרי הדימום ההוא פעמיים הלכתי לשירותים ולא היה דימום ,קצת שרף כזה וזהו ,אתה יכול להסביר לי בבקשה את המנגנון,אני צריך עד סוף חיי לשתות נורמלקס?הוא מזיק לבריאות?אני לא מבין איך אני נפתר מזה ולמה זה לא כואב כמו שכאב פעם, רק מלחיצה אאותי העובדה שיש דימום מהמקום פנימי וזה לא תקין ,אני רואה דימום ,נרשם לרופא עד שהתורה מגיע הפרוקטולוג בודק וטוצר אין לך כבר פיסורה ,חוזר הביתה ,שומר על כל ההנחיות, אחרי כמה שבועות עוד פעם נפתחת ויש דימום פעם פעמיים ועוד פעם כמה שבועות של שקט ,וככה כבר שנה אני מדמם פעם פעמיים בחודש ודימום די הרבה ,משהו כמו כף לפעמים בנזילה,לפעמים יש כאב קטן שעה שעתיים לא כמו פעם כשה כאב לי 10 שעות והריר היה מתוח .יש לך אולי מה להמליץ לי אולי ,מצטער על ההודעה הארוכה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רפאל אלון27/02/2017לא ניתן לענות לך בלי בדיקה. פנה לפרוקטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי בכל זאת
שם בדוי27/02/2017שאלתי כך הרבה שאלות ציפיתי לתגובה קצת ענייניות יותר ?אי אפשר לענות בלי בדיקה האם נורמלקס מזיק לבריאות ?האם יכול להיות מצב שפיסורה מדממת פעמיים בחודש ולא כואבת במיוחד או שזה תמיד מלווה בכאבים חזקים?אם פיסורה נרפאת וחוזרת ללא עצירות זה אומר שרק ניתוח יכול לעזור ?תודה רבה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רפאל אלון27/02/2017נורמלקס ניתן לקחת ללא מגבלה מכיון שאינו נספג ומשפיע רק על מרקם הצואה. לעתים רחוקות יכול להיות מה שתיארת, גם ללא כאבים חזקים. כל השאר ניתן לענות רק לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)