פיסורה ומריחה של וזלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה ומריחה של וזלין
    שימי
    03/03/2017

שלום יש לי פיסורה חודשיים, השתמשתי בנפדיפין וברקטוג'סיק, עכשיו אני מרגיש שיפור יציאות חלקות, הבעיה אם אני רץ או מתאצץ פיזית בעבודה אני מרגיש כאבים בפי הטבעת, אין דימום, ומרגיש כאילו פי הטבעת נפוח אבל הפרקטולוג שולל טחור חיצוני, אז מה יכולה להיות הבעיה האם אין מנוס אלא ניתוח?
    כמה ס"מ אורך החתך שמבצעים בניתוח פיסורה?
    אני מורח וזלין ואני מרגיש הקלה משמעומתית האם יש עם זה בעיה?
    תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה ומריחה של וזלין

הוספת תגובה

• פיסורה ומריחת וזלין

ד``ר רפאל אלון
    03/03/2017

אם אין לך כאבים בזמן יציאה ואחריה כנראה שהפיסורה נרפאה ולא הייתי ממהר לניתוח. צריך לבדוק למה יש לך כאב במאמץ גופני. אם מריחת וזלין עוזרת תמשיך בזה-לא יכול להזיק, רק לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךךךךךךךך

שימי
    04/03/2017

תודה על המענה המהיר אז מה יכולה להיות הבעיה שלי? אכן אחרי יציאות לא מרגיש כאבים, אבל אחרי ריצה או שאני מתאמץ גופנית בעבודה מרגיש כאבים בפי הטבעת, הייתי אצל כמה פרקטולגים אין להם מה לעזור, אומרים אם יש כאבים שמפרעים לעשות ניתוח פיסורה.
    *אני מרגיש את הכאב דווקא בחלק החיצוני של פי הטבעת אבל הם שוללים טחור חיצוני כי אין נפיחות....
    מה דעתך?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךךך

ד``ר רפאל אלון
    04/03/2017

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו