גרד קל, אולי תולעים או טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד קל, אולי תולעים או טחורים
    שוש
    15/03/2017

לפני כחודש בערך הנכדה שלי התארחה אצלינו וכלתי סיפרה לי שיש ה תולעים ,לאחר כמה זמן התחיל לי גרד קל מאוד תחושה של תולעים פניתי לרופא המשפחה והוא נתן לי ורמוקס לאחר 10 ימים קיבלתי שוב כי הגרד הקל המשיך לאחר שזה המשיך פניתי שוב לרופא ואמרתי שהרתחתי את כל המצעים והבגדים ועדיין יש גרד העליתי את הסברה שאולי יש לי טחורים ואכן הוא בדק ואמר שיש ליקיבלתי משחה שבה השתמשתי במשך 10 ימים ועדיין יש גרד קל כשאני נרדמת או לקראת הבוקר ,מצב זה די מתסכל כי אני חוששת שאני עלולה להדביק את אחד מבני משפחתי ,ביקשתי מרופא המשפחה לעשות בדיקת צואה הטענה שלו שבבדיקה לא רואים שיש תולעים ,מה אתה מציע לעשות תודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תולעים או טחורים

ד``ר רפאל אלון
    15/03/2017

כאשר יש חשד לתולעים שולחים בדיקת צואה בה ניתן לזהות טפילים או ביצי טפילים. בכל מקרה הוורמוקס שנטלת אמור היה לפתור את הבעיה. טחורים אינם גורמים לגרד בד"כ. פני לבדיקת פרוקטולוג לאבחון וטפול. הסיכון שתדביקי מישהו מבני ביתך הוא קלוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו