שאלה אחרי ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אחרי ניתוח פיסורה
    שאלה
    19/03/2017

ד"ר שלום לפני 4 חודשים עשיתי ניתוח פיסורה. הייתי בבדיקה כי האיזור רגיש ויש לי לפעמים אי נעימות וקצת כאבים הרופא אמר שעשה לי בניתוח תפרים פנימים והכל טבעי וההחלמה מלאה תמיד לאחר חצי שנה מהניתוח. האם זה נכון?

ועוד שאלה האם פיסורה חלילה יכולה לחזור? ואיך נהיה פיסורה גם שילשולים עושים פיסורה? מהם הסיבות לפיסורה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אחרי ניתוח פיסורה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    19/03/2017

פיסורה יכולה להתפתח הן בעקבות עצירות ויציאות קשות והן בעקבות שלשולים. אחוז החזרה אחרי ניתוח הוא מאד מאד נמוך.
    לי אישית לא מוכרת שיטת ניתוח לפיסורה עם תפרים פנימיים...ולמיטב נסיוני ההחלמה היא מהירה מאד (אלא אם בניתוח היתה עוד פעולה כמו כריתת פוליפ או טחור).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח פיסורה

שאלה
    19/03/2017

אז שילשולים גם גורמת לפיסורה? מעל כמה פעמים זה מסוכן?

ובהנחה שעשו לי תפרים כי עשו לי עוד משהו חוץ מפיסורה כמה זמן לוקח לאיזור להתאחה ולהבריא סופית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    19/03/2017

את השאלות האלה צריך להפנות לרופא המנתח היודע מה נעשה בניתוח. באשר לשלשולים - אין פה ענין של כמות או תדירות. רק ציינתי שפיסורה יכולה להגרם גם משלשולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו