גוש שומן באזור פי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש שומן באזור פי הטבעת
    גילה
    29/04/2017

במשך שנתיים יש לי גוש שומן באזור פי הטבעת שאם הזמן נראה כי הוא גדל וגדל.
    בנוסף יש לי טחורים שבאים והולכים, גם אם אני לא מתאמצת בשירותים, יש דם והרבה...
    כשהייתי אצל הרופא, הוא אמר שזה גוש שומן, וזה לא מסוכן ואם רוצים להסיר אותו מומלץ רק לאחר הלידות.
    האם יש דרך נוספת להוריד את הגוש הזה? איך הוא התפתח? ואיך ניתן לגרום לו להפסיק לגדול? האם זה קשור לטחורים?
    ולגבי טיפול בטחורים, מה מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש שומן באזור פי הטבעת

הוספת תגובה

• גוש שומן באזור פי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    29/04/2017

הדרך היחידה להסרת הגוש היא בניתוח פשוט, אין דרך אחרת. אין גם קשר ללידות עתידיות-אם מפריע מסירים את הגוש. באשר לטיפול בטחורים - צריך לבדוק אותך כדי לדעת על איזה טיפול להמליץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת..

הילה
    29/04/2017

תודה שענית קודם כל..
    כמה זמן זה החלמה מהניתוח? הרדמה מקומית? והאם זה קשור לטחורים הגושי שומן שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש שומני בפי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    29/04/2017

קרוב לוודאי שניתן לביצוע בהרדמה מקומית. (לא בדקתי אותך...).המקום כואב מספר ימים עד שפצע הניתוח מחלים.
    אין שום קשר לטחורים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו