מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסטולה טרנספינקטרית וניתוח גומיית סיטוןיערה20/05/2017
שלום רב,
אובחנה אצלי פיסטולה טרנספינקטרית,גם ביצעתי mri/
רופא פרוקטולוג מומחה הציע ניתוח עם גומיית סיטון.
אודה לך לדעת מהם אחוזי ההצלחה וגם מהו המהלך,כי אני לא מסוגלת לישון עם תכשיט ולכן חוששת שהניתוח הזה לא יתאים לי כי כל הזמן יציק לי.
אודה מאוד לתשובתך,
יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה טרנספינקטרית
ד``ר רפאל אלון20/05/2017קבלת עצה טובה ונכונה. אחוזי ההצלחה גבוהים והמהלך לאחר הניתוח אינו כרוך בסבל פרט להפרשה כל עוד הסיטון נמצא במקום (לפחות מס חדשים). מדובר בשרוך של גומי רך שאת לא אמורה לחוש בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דבק לפיסטולה
יערה20/05/2017שלום רב,
אובחנה אצלי פיסטולה טרנספינקטרית.
והוצע לי ניתוח של גומית סיטון.
אשמח לדעת מהם הסיכויים של דבק או פקק קולגן?
וגם מהם הסיכויים של שיטת הסיטון?
ואם אפשר גם מהם הסיכונים בכל אחת מהשיטות.
תודה רבה! יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה טרנספינקטרית
ד``ר רפאל אלון21/05/2017התוצאות של טפול בדבק ביולוגי ופקק קולגן אינן טובות במיוחד. טיפול בדבק מתאים רק לפיסטולות בעלת מהלך ארוך במיוחד ופקק קולגן לפיסטולות קצרות (עם אחוזי הצלחה לא גבוהים). אין סיכון מיוחד בכל אחת משיטות הטיפול/ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפיסטולה בגומיית סיטון
יערה21/05/2017שלום רב ותודה על התשובות המהירות!
השבת לי שאורך הפיסטולה הינו קריטי בהחלטה על גומיית סיטון.
אודה לך אם תכתוב לי מהו האורך של פיסטולה שמתאים לגומיית סיטון,
והאם בMRI ניתן לראות את אורך הפיסטולה?
תודה רבה!
יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה
ד``ר רפאל אלון21/05/2017אורך הפיסטולה חשוב לגבי טיפול בדבק, לא בניתוח סיטון. את האורך ניתן להעריך בבדיקה גופנית. גם MRI יכול לתת מושג על אורך הפיסטולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בגומיית סטון
יערה21/05/2017שלום רב,
אובחנה אצלי פיסטולה טרנספינקטרית ורופא מומחה הציע טיפול בגומיית סטון.
אמר שמכניסים אותה בניתוח,אח'כ יש ביקורת כל כמה זמן וגם הוצאתה היא בניתוח.
אודה לך להסבר מהי השיטה? מה מטרת הגומייה?
איך מתבצעת הביקורת?-האם במישוש ידני? ע'י מיכשור? בניתוח? תחת הרדמה?
איך מוציאים לבסוף את הגומייה? ומה יקרה כשמוציאים אותה? או כיצד ישתנו חיי אחרי שמוציאים את הגומייה? וגם-מהם אחוזי הריפוי בשיטה זו?
תודה רבה! יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה
ד``ר רפאל אלון22/05/2017המענה לשאלתך הוא ארוך מאד להקלדה כאן. בכל הנושאים האלה דנים עם הרופא המנתח בפגישה במרפאה. הוצאת הגומיה ניתנת לביצוע במרפאה ללא כאב ואין צורך בניתוח נוסף. לעיתים היא גם נפלטת מעצמה. לדיון בכל הפרטים-קבעי פגישה חוזרת עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)