טחור חיצוני מתנפח במאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור חיצוני מתנפח במאמץ
    יהודה
    12/06/2017

שלום כבר חצי שנה אני סובל מכאבים חזקים בפי הטבעת בעיקר בהליכה או ריצה או מאמץ גופני אני חושב שיש לי טחורים מתנפחים במאמץ הייתי כבר כמה פעמים אצל פרקטולוגים שונים והם לא מוציאים מה הבעיה סתם מכאבים לי בבדיקה מכניסים אצבע ואומרים זה יעבור וזה לא עובר אני כבר הזנחתי את זה ואני סובל רוצה לעשות לזה סוף איך מאבחנים טחור חיצוני מתנפח שאני מגיע לבדיקות הם אומרים אין נפיחות ואחרי מאמץ גופני אפילו לא פיזי פיזי הליכה של כמה דקות ואז אני מרגיש נפיחות בפי הטבעת ויש לי כאב תמידי חלש ורק במאמץ הכאב מתחזק סוף שבוע יש לי בדיקה נוספת אצל פרקטולוג איך הוא יכול לאבחן טחורים מתנפחים הם סתם אומרים לי אין לך כלום לך הבית ואני סובל בבית בעבודה בחיים אין איכות חיים לא יודע כבר מה לעשות בחור צעיר נמרץ בריא חזק הפכתי להיות ילד שמנת אין פיסורה לא מרגיש שריפה אחרי יציאות אשמח לשמוע מה דעתך ואיך אפשר לאבחן את הבעיה שלי על מנת למצוא לה פתרון
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחור חיצוני מתנפח במאמץ

הוספת תגובה

• טחור חיצוני במאמץ

ד``ר רפאל אלון
    12/06/2017

רצוי שלפני הבדיקה תעשה מאמץ קל כדי שהרופא יראה את הבעיה. טחור חיצוני הוא בעצם גודש של דם מתחת לעור, שנספג בהמשך. כאשר אתה נבדק אחרי שהדם נספג הרופא אינו יכול לראות את הבעיה. ניתן לבצע ניתוח קטן בהרדמה מקומית לכריתת האזור הבעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו