שאלה על שימוש במרכבי צואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על שימוש במרכבי צואה
    פלוני
    15/06/2017

הי ד"ר יש לי בבקשה 2 שאלות הרופא המליץ לי לקחת נורמלקס פעמיים ביום יש לי צואה יבשה וחדה. הוא אמר שניתן לקחת זאת כל החיים ואין בזה שום בעיה ניסיתי דברים אחרים לא עזר. האם פעמיים ביום זה לא מזיק לגוף?
    שאלה נוספת האם עדיף לקחת שמן פרפין במקום?
    אני שותה המון אוכל נכון למה י לי עדיין צואה יבשה?
    האם צואה יבשה יכולה לגרום נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על שימוש במרכבי צואה

הוספת תגובה

• מרככי צואה

ד``ר רפאל אלון
    15/06/2017

ניתן לקחת לאורך זמן ללא בעייה. צואה קשה ויבשה יכולה לגרום לפציעה ברירית פי הטבעת. עדיף נורמלקס על שמן פרפין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרככי צואה

שאלה
    15/06/2017

הי דר מה הכוונה פציעה ברירית זה טחורים ופיסורה? אז לקחת נורמלקס פעמיים ביום זה לא בעיה? ואיך אתה ממליץ להפסיק ואחרי כמה זמן? תודה רבה דר על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרככי צואה

ד``ר רפאל אלון
    16/06/2017

פגיעה ברירית זה אכן פיסורה או טחורים. תמצא לך את הכמות המתאימה לך. במקביל צרוך כלכלה עשירה בסיבים + שתיה מרובה ובהדרגה תרד בכמות הנורמלקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו