יציאות אחרי ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות אחרי ניתוח פיסורה
    אילן
    18/06/2017

הי דר לפני 7 חודשים עשיתי ניתוח פיסורה לפני שבוע התחיל לי צואה מעט חדה וכל יציאה כואב לי כמה שעות האיזור הרופא נתן לי מרכבי צואה ואמר שהאיזור אדום ויש שפשוף . השאלה שלי האם מותר לקחת נפינידיפין למרות שאין לי פיסורה? והאם זה יכול להזיק כי אין לי פיסורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות אחרי ניתוח פיסורה

הוספת תגובה

ד``ר רפאל אלון
    18/06/2017

שימוש בניפדיפין, גם אם אין פיסורה, אינו מזיק (הוא אולי מיותר אך לא מזיק). אני מציע שתמשיך לפי הוראות הרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציאות לאחר ניתוח פיסורה

אילן
    20/06/2017

ד"ר יש לי עוד 2 שאלות בבקשה.
    1. האיזור אדום וכואב לאחר כל יציאה כי יוצא לי חד. אין לי פיסורה ואמרת שלא מומלץ לשים נפינידיפין אז על מה אתה ממליץ שירפא את האודם ויקל על הכאב?
    2. אני לוקח כבר שבוע נורמלקס פעמיים ביום ושותה המון. ולמרות זאת עדיין הגוש הראשון שלי בצואה חדה. אחכ יוצא רך למה יוצא לי חד האם זה חלק מההחלמה? או שזה קשור לדברים אחרים? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/06/2017

לא ניתן לענות על השאלה הראשונה בלי בדיקה גופניתץ
    ובקשר ליציאה הקשה- איני יודע את הסיבה. אולי תנסה להגדיל את המרכיב הצמחי בכלכלה שלך-לאכול יותר סיבים (ירקות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו