אבצס מעל פי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצס מעל פי הטבעת
    אמיר
    15/08/2017

שלום לכם.
    לפני יומיים היו לי כאבים עזים מעל פי הטבעת ולא יכלתי לשבת.
    נסעתי לבית חולים וחשדו בהתחלה שזה כאב מהפיסורה שאכן קיימת אצלי.
    אחרי יום חזרתי לבית חולים ובזמן שאני נמצא בבית חולים התחילה לצאת מוגלה בכמויות גדולות והכאב חלף.בסיטי רצפת אגן לא ראו בבירור כיוון שזה בוצע לא חומר ניגודי.
    הוסבר לי שזה אבצס שנפתח לבד ואין צורך בניתוח ונשלחתי הביתה עם המלצה לאמבטיות ושטיפות ולקיחת אוגמנטין.
    1-האם זה טבעי שאבצס נפתח לבד והאם זה מתרוקן ממוגלה? "כל הזמן יש הפרשת מוגלה מהפצע"
    2- כשאני שוטף,אני שם סבון על האצבע ומעביר על הפצע וזה עושה לי כאב נוראי במגע,האם זה טבעי שיש כאב והאם זו דרך השטיפה?
    3- כיצד אדע שאכן הפצע לא חייב ניתוח לאחר שנפתח לבד?
    4- כמה זמן אמורה המוגלה להמשיך ולצאת?
    מודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבצס מעל פי הטבעת

הוספת תגובה

• אבצס מעל פי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    15/08/2017

אבצס, ובעברית מורסה, צריך לנקז. אצלך זה התנקז באופן עצמוני. לא ברור לי מפנייתך באיזו מורסה מדובר. מורסה שמקורה בפי הטבעת ברוב המקרים תיצור פיסטולה אותה צריך לנתח. מורסה שמקורה בסינוס פילונידלי- גם כאן יהיה צורך בניתוח לכריתת הסינוס. מציע שתפנה לכירורג/פרוקטולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שכתוב במכתב השחרור מבית החולים

אמיר
    15/08/2017

בשחרור כתוב- ככל הנראה מדובר במורסה פריאנלית על רקע הסדק האנלי הכרוני.לאור ההפרשה המוגלתית המתמשכת והשיפור במצבו,אין כעת צורך לאשפוז במחלקה.
    הייתי אחרי האשפוז ביום אצל פרופסור לכירורגיה שהוא מנהל המחלקה שאמר לי להמשיך ולשטוף ולחזור אליו אחרי שבוע.
    לא ראה מורסה לדבריו.
    אם אני שוטף ומעביר יד עם סבון,אני מרגיש דקירה וכאב שחולף אחרי 5 דקות.
    האם ישנם מקרים כאלו שמורסה נפתחת לבד ואין צורך בניתוח או שגם אן היא נפתחת לבד ,עדיין ישנו צורך בניתוח.
    האם הכאב במגע של שטיפה הוא נורמלי או שאם הייתי עובר ניתוח,לא היה אמור להיות כאב כזה.
    האם עצם זה שישנו כאב,זה מצריך ניתוח
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכתב שחרור

ד``ר רפאל אלון
    15/08/2017

מציע שתפנה למומחה בתחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו