כאבים בפי הטבעת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפי הטבעת חצי שנה
    שי
    01/09/2017

שלום בחור בן 30 לפני חצי שנה התחילו לי כאבים חזקים בפי הטבעת, במיוחד במאמץ גופני, וגם בעמידה ממושכת, וישיבה ממושכת, צרכים יוצאים חלק, שללו פיסורה, הייתי אצל כמה מומחים פעם בחודש אצל מומחה אחר, אומרים שאין לי כלום, ואני לא יודע כבר מה לעשות, יש כאבים מטורפים, אני בקושי מתפקד, אני מרגיש כאילו בוערת לי אש מפי הטבעת, ואומרים לי אין לי כלום, אני אבוד עצות, לא יכול לתפקד בקושי עובד, מייאוש מהמצב, לפי התמונות אתה רואה משהו? אני לא מומחה אבל רואה שהכל נפוח, במיוחד צד שמאל, זה ככה כבר חצי שנה כאבים מטורפים ללא שיפור, ואומרים לי אין לי כלום אשמח לשמוע אם לפי התמונות אתה רואה משהו?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפי הטבעת חצי שנה

הוספת תגובה

• עוד תמונה

שי
    01/09/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה

ד``ר רפאל אלון
    01/09/2017

התמונה מתאימה להתקף של טחור חיצוני אבל הסיפור אינו מתאים כ"כ. האם נבדקת בזמן כאב ונפיחות? ייתכן שנבדקת בין ההתקפים ואז הבודק אינו יכול לאבחן את הבעיה. מציע שתגיע לבדיקה כש"הבעיה" קיימת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המשך:

שי
    01/09/2017

הבעיה קיימת כל הזמן, כבר חצי שנה אני סובל ואין שיפור, זה לא עובר, אין לי דימומים, יציאות חלקות, אבל אם אני עומד עמידה ממושכת, או הולך מהר, טיפה מתאמץ, כל האזור כואב ושורף עד כדי כך שמגביל אותי בפעילות גופנית, מה הטיפול אם זה לא עבר עד עכשיו ניתוח?
    שמתי לב שבמנוחה זה לא נפוח, ובמאמץ הכי קטן זה מתנפח, אבל הכאב תמידי, וגובר במאמץ הכי קטן, אולי בגלל זה לא מצליחים לאבחן אותי?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר רפאל אלון
    01/09/2017

צריך לבדוק אותך בזמן "התקף" כדי לאבחן נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו