מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבצס שהתפוצץ ועדיין מפרישאמיר27/09/2017
שלום לך ד"ר.
בתאירך 12/8 ביקרתי במיון עקב כאבי תופת והתברר שזה אבצס שהתפוצץ לבד.
לפני כשלושה שבועות הייתי אצל פרוקטולוג שבדק אותי וטען שצריך לחכות לפחות חודש עד חודש וחצי ואז נוכל להמשיך בתהליך בדיקה.
יש לי עדיין הפרשה,לעיתים זה נפסק יומיים ואחרי זה יש הפרשה לא קטנה.
עשיתי בהתחלה אמבטיות ולפני שבועיים הפסקתי ורק שוטף 3 פעמים ביום עם סבון.
1- האם כן כדאי לחכות או שאפשר לקבוע שזו בוודאות פיסטולה.
2-האם צריך להמשיך באמבטיות?
3-האם ניתוח פיסטולה בהכרח מלווה בכאבים עזים אחריו,הרופא אמר לי שאצלי הפצע גבוה.
מודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצס שהתנקז
ד``ר רפאל אלון27/09/2017התיאור מתאים לפיסטולה. יש צורך בבדיקה גופנית ואולי גם בבדיקת אולטרא סאונד טרנס רקטלי כדי לתכנן את הטיפול הכירורגי. לרוב ההחלמה לאחר היתוח היא קלה יחסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיפות הניתוח
אמיר28/09/2017תודה לך ד״ר על התשובה,
שאלתי היא עד כמה דחוף ישנו צורך לבצע את הניתוח,
יש לי הפרשות בלתי נפסקות ובכמויות לא קטנות.
האם להמשיך באמבטיות או שזה לא יעיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיפות הניתוח
ד``ר רפאל אלון28/09/2017בעיקרון הניתוח אינו דחוף אך יש ל הפרעה באיכות החיים ולכן הייתי שוקל ניתוח בעתיד הקרוב. אמבטיות לא יפתרו את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)