טחור חיצוני וקפל עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור חיצוני וקפל עור
    עינת
    23/10/2017

לפני כשנתיים שמתי לב שהופיע קפל עור ובליטה מעיקה בפי הטבעת. הרופא של הקופה איבחן טחור חיצוני, רשם משחה שלא עזרה בהרבה ונפנף אותי לדרכי בטענה שאין לו הרבה מה לעשות במקרה. יש לציין שאני לא סובלת מעיצורים או בעיות עיכול ומאז שזה הופיע שיפרתי את התזונה שלי וביצעתי את כל ההמלצות שיכולתי למצוא באינטרנט ללא תועלת.
    אני מעוניינת להסיר את הפגם הזה, מאז שהוא הופיע אין לי חיים, אני לא מסוגלת להיכנס למערכת יחסים אינטימית, כל הזמן מגרד ומציק לי, בכללי יש תחושה של משהו שפשוט תקוע שם ולא מרפה. אני מעדיפה לסבול חודש של כאבים מאשר עוד יום אחד של חיים עם הדבר הזה, אבל לצערי כמעט ואין ברשת שום מידע אמין על טיפולים להסרת טחורים חיצוניים וקפלי עור. כיצד ניתן לבצע זאת? האם ניתן לבצע זאת בבת אחת? הסרה של הוריד הבולט והעור? האם ניתן לבצע זאת איכשהו במימון מלא או חלקי של הקופה? ברור לי שגם קופות חולים הן בסך הכל עסק שמעוניין לחסוך כמה שיותר ושהם לא באמת מחוייבים לעזור לי, אבל בכל זאת, זהו מצב בריאותי מעיק שמחמיר למרות התזונה, אולי לא מסכן חיים אבל בהחלט פוגע באיכותם. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחור חיצוני וקפל עור

הוספת תגובה

• טחור חיצוני

ד``ר רפאל אלון
    23/10/2017

ניתן להסיר טחור חיצוני בנתוח פשוט בהרדמה מקומית. אני מבצע זאת לעתים קרובות. רב המטופלים הם במסגרת קופת החולים בה אני עובד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עינת
    23/10/2017

האם אתה מסיר את קפל העור ביחד עם הוריד ככה שלאחר תקופת ההחלמה המקום יחזור לעצמו עד כמה שניתן גם מבחינה אסתטית או שזה תהליך נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ד``ר רפאל אלון
    24/10/2017

הכל מבוצע באותו הליך. תמיד המטרה היא שהתוצאה הסופית תהיה טובה מבחינת המראה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו