מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחור חיצוני וקפל עורעינת23/10/2017
לפני כשנתיים שמתי לב שהופיע קפל עור ובליטה מעיקה בפי הטבעת. הרופא של הקופה איבחן טחור חיצוני, רשם משחה שלא עזרה בהרבה ונפנף אותי לדרכי בטענה שאין לו הרבה מה לעשות במקרה. יש לציין שאני לא סובלת מעיצורים או בעיות עיכול ומאז שזה הופיע שיפרתי את התזונה שלי וביצעתי את כל ההמלצות שיכולתי למצוא באינטרנט ללא תועלת.
אני מעוניינת להסיר את הפגם הזה, מאז שהוא הופיע אין לי חיים, אני לא מסוגלת להיכנס למערכת יחסים אינטימית, כל הזמן מגרד ומציק לי, בכללי יש תחושה של משהו שפשוט תקוע שם ולא מרפה. אני מעדיפה לסבול חודש של כאבים מאשר עוד יום אחד של חיים עם הדבר הזה, אבל לצערי כמעט ואין ברשת שום מידע אמין על טיפולים להסרת טחורים חיצוניים וקפלי עור. כיצד ניתן לבצע זאת? האם ניתן לבצע זאת בבת אחת? הסרה של הוריד הבולט והעור? האם ניתן לבצע זאת איכשהו במימון מלא או חלקי של הקופה? ברור לי שגם קופות חולים הן בסך הכל עסק שמעוניין לחסוך כמה שיותר ושהם לא באמת מחוייבים לעזור לי, אבל בכל זאת, זהו מצב בריאותי מעיק שמחמיר למרות התזונה, אולי לא מסכן חיים אבל בהחלט פוגע באיכותם. מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחור חיצוני
ד``ר רפאל אלון23/10/2017ניתן להסיר טחור חיצוני בנתוח פשוט בהרדמה מקומית. אני מבצע זאת לעתים קרובות. רב המטופלים הם במסגרת קופת החולים בה אני עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עינת23/10/2017האם אתה מסיר את קפל העור ביחד עם הוריד ככה שלאחר תקופת ההחלמה המקום יחזור לעצמו עד כמה שניתן גם מבחינה אסתטית או שזה תהליך נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ד``ר רפאל אלון24/10/2017הכל מבוצע באותו הליך. תמיד המטרה היא שהתוצאה הסופית תהיה טובה מבחינת המראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)