לאחר ניתוח סינוס פילונידלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח סינוס פילונידלי
    ירון
    11/12/2017

שלום,
    הבן , חייל בן 20 ביצע לפני 4 חודשים ניתוח כריתה מלאה סינוס פילונידלי . החתך נתפר. לאחר 3 חודשים נמסר לנו שנדרש ניתוח חוזר עקב אי סגירה של החתך בצורה מיטבית (נותרו 3 פתחים שלא נסגרו ולא נצפתה התקדמות )
    לפני מספר ימים הבן עבר שוב ניתוח בו הורחבה הכריתה של הסינוס. הפצע נותר פתוח . המנתח הנחה על החדרת פד מיוחד המכיל יוני כסף (חבישת אקווסל) לתוך חלל הפצע ומעל זה חבישה עם גזה. החלפה פעם ביום.
    בימים האחרונים, פעם ביום אני עושה את התהליך הזה של הוצאת הפד מהפצע, הבן הולך להתקלח ואני מחדיר לו פד חדש.
    יש הרבה הפרשות נוזליות בצבע חום , אני לא יודע עם זה תקין.
    לא מצאתי ברשת שימוש לחבישת אקווסל בפצע לתהליך ריפוי מניתוח סינוס פילונידלי.
    אני מוטרד שכן נראה כי זה לא תהליך טיפול מוכר , התהליך קשה לנו והבן סובל מכל טיפול שכזה.
    מה דעתך בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח סינוס פילונידלי

ד``ר רפאל אלון
    11/12/2017

קשה לענות מבלי לראות את האזור. אני סבור שכל התכשירים הללו לא מועילים. מציע שיסתפק בשטיפת המקום פעמיים שלוש ביממה וחבישה יבשה שתפקידה לספוג את ההפרשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו