מה ההשלכות של ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההשלכות של ניתוח פיסורה
    שיר
    04/01/2018

שלום אני שיר בת 26 יש לי פיסורה כבר בערך 4 חודשים במצטבר ובהתחלה היו לי כאבים מאוד חזקים השתמשתי בנרות ועכשיו בנפידפין ופראפין הפיסורה עדיין לא עוברת הלכתי לכירורג שהצליץ לי לעשות ניתוח אני קצת חוששת מה אני צריכה לעשות כי יש לי לסירוגין כאבים אני מאוד רוצה לעשות את הניתוח אבל אני לא יודעת מה ההשלכות של הניתוח הבנתי שזה פוגע בסוגר הפנימי אני מאוד אשמח אם תענו לי דחוף השבוע אני צריכה להחליט סופית תגידו לי מה שאתם ממליצים לי לעשות. רק רציתי להגיד שאני מאוד רוצה לעשות את הניתוח ולסיים את הפיסורה האם יש תופעות לוואי לזה אשמח אם תענו לי ברצינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה ניתוח

ד``ר רפאל אלון
    04/01/2018

מדובר בניתוח פשוט וקצר עם סיכויי החלמה שנושקים ל100%. אם הטיפול התרופתי נכשל (וקבלת את הטיפול התרופתי המירבי) יש צורך בניתוח לשיפור איכות החיים. אני ממליץ לך לשקול בחיוב ניתוח ל"הצלת" איכות חייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו