אני חולת קוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חולת קוליטיס
    אושרת
    24/05/2008

אני הולכת מלפפונים ועגבניות שיש שהם סיבים אבל מקולפים כתוצאה מהמחלה שלי.. אני אוכל הרבה טופו ואני חושבת שזה מה שגורם לעצירות.. האם דברי חלב יקלו על העצירות גם והאם יש טעם בלאכול את הירקות בלי הקליפות? העצירות גורמת לי לדימום בניגוב ולכאבים בפי הטבעת בזמן היציאה. אני אוכלת גם בטטות וגזר וזה לא כל כך מקל. אני שותה הרבה וזה לא עובר. אני באמת מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חולת קוליטיס

הוספת תגובה

• לארגן העניינים

ד''ר דוד נויפלד
    25/05/2008

נראה לי שאת זקוקה ליעוץ דיאטני טוב. את מבלבלת במושגים. עגבניה זה פרי, הסיבים הם בקליפה וכו'.
    חוץ מזה, על איזו קוליטיס אנחנו מדברים? קוליטיס בד"כ לא גורמת לעצירות. בקיצור, את צריכה רופא גסטרו טוב + דיאטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת שקוליטיס לא גורם לעצירות

אושרת
    26/05/2008

עד עכשיו הקוליטיס שלי התאפיין בשלשולים דמיים.. והתחלתי לקחת את הפרדניזון האהוב.. ומאז יש לי יציאות ממש קשות וזה עושה לי כואב ופוצע אותי ואז יש לי דימום מהפצע.. אז אני אשאל את הגסטרו שלי לגבי משחה או משהו אבל למה היציאות הקשות? זה קשור לסטרואידים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

ד''ר דוד נויפלד
    27/05/2008

סטירואידים לכשעצמם לא עושים זאת. יכול להיות שהתפתחה בעיה חדשה שדורשת בירור. רצוי שתדברי עם הגסטרו שלך. יכול להיות שתזדקקי לבדיקות חוזרות של המעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו