טחור עם כתם עליו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור עם כתם עליו
    שלי
    02/04/2018

הי ,
    זה מספר ימים שאני סובלת מטחור כואב מאד.
    אתמול הייתי אצל רופא שבדק אותי אך היום יצא לי לראות פתאום נקודה בצבע כהה שנמצאת שם ? מה זה יכול להיות ? האם יכול להיות שזה מה שגורם לי לכאב חד וחזק מהרגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחור עם כתם עליו

הוספת תגובה

• טחור עם כתם עליו

ד``ר רפאל אלון
    02/04/2018

מדובר בשטף דם תתעורי והנקודה הכהה היא המקום בו העור מעל שטף הדם הוא הכי דק ומתוח. אין שום סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

שלי
    02/04/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שלי
    03/04/2018

הי,
    הטחור הופיע ביום ה שעבר לאחר עמידה ממושכת. מאז אני מורחת את המשפחה אבל עד היום כבר שישה ימים ובקושי יש שיפור (לא נראה שמתכווץ ואין הקלה כלשהי בכאבים) זה הגיוני ?
    אני ממש לא מתפקדת , אחרי עמידה של 10 דקות ו/או הליכה אני מתעייפת וכאובה מאד .. מה עושים ?
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שלי
    03/04/2018

הי,
    הטחור הופיע ביום ה שעבר לאחר עמידה ממושכת. מאז אני מורחת את המשפחה אבל עד היום כבר שישה ימים ובקושי יש שיפור (לא נראה שמתכווץ ואין הקלה כלשהי בכאבים) זה הגיוני ?
    אני ממש לא מתפקדת , אחרי עמידה של 10 דקות ו/או הליכה אני מתעייפת וכאובה מאד .. מה עושים ?
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו