פיסורה נוסף לטחורים דרגה 3-4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה נוסף לטחורים דרגה 3-4
    אור
    09/04/2018

שלום רב ,בבקשה את עזרתך.אני בן 33 סובל כבר שנתיים מטחורים דרגה 3-4.לפני 4 חודשים התחלתי לחוש כאבים עזים בפי הטבעת,הלכתי לפרוקטולוג והוא אבחן אצלי פיסורה בנוסף,הטיפול שנתן הוא ניפדיפין כל 4 שעות ונורמלקס לריכוך היציאות.בפעם האחרונה לפני שבוע שביקרתי אצל הפרוקטולוג למעקב הוא קבע כי הפיסורה כמעט מאוחה ויש להמשיך עם הנורמלקס עוד כחודש.הייתי רוצה שתנסה לאבחן לפי התמונה האם הפיסורה אכן בשלב הסופי של החלמתה או שעדיין לא כי לפי מה שאני רואה היא עדיין פתוחה בצורה משמעותית.ואולי אני טועה ומה שנראה פתוח בתמונה זה בכלל טחור.צירפתי תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה בבקשה עזרתך

ד``ר רפאל אלון
    09/04/2018

בתמונה רואים טחור חיצוני. פיסורה לא ניתן לראות מבחוץ מפני שהיא פצע ברירית פי הטבעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה בבקשה עזרתך

אור
    09/04/2018

דוקטור דבר ראשון תודה רבה על המענה המהיר,זה לא מובן מאליו.
    דבר שני אבקש לצרף עוד תמונה שאולי דרכה תוכל לראות יותר מה זה הדבר האדום ורוד הזה שעל פי הטבעת.האם אתה בטוח שזאת לא הפיסורה?זה נראה לי כמו פצע פתוח אבל כמובן שאתה יודע יותר טוב ממני.
    שאלה שניה:האם אין אפשרות לראות בצילום את הפיסורה שבפי הטבעת?
    תודה רבה מראש דוקטור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה בבקשה עזרתך

ד``ר רפאל אלון
    09/04/2018

לא ניתן לראות פיסורה מבחוץ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה בבקשה עזרתך

אור
    10/04/2018

תודה דוקטור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו