מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסורה נוסף לטחורים דרגה 3-4אור09/04/2018
שלום רב ,בבקשה את עזרתך.אני בן 33 סובל כבר שנתיים מטחורים דרגה 3-4.לפני 4 חודשים התחלתי לחוש כאבים עזים בפי הטבעת,הלכתי לפרוקטולוג והוא אבחן אצלי פיסורה בנוסף,הטיפול שנתן הוא ניפדיפין כל 4 שעות ונורמלקס לריכוך היציאות.בפעם האחרונה לפני שבוע שביקרתי אצל הפרוקטולוג למעקב הוא קבע כי הפיסורה כמעט מאוחה ויש להמשיך עם הנורמלקס עוד כחודש.הייתי רוצה שתנסה לאבחן לפי התמונה האם הפיסורה אכן בשלב הסופי של החלמתה או שעדיין לא כי לפי מה שאני רואה היא עדיין פתוחה בצורה משמעותית.ואולי אני טועה ומה שנראה פתוח בתמונה זה בכלל טחור.צירפתי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה בבקשה עזרתך
ד``ר רפאל אלון09/04/2018בתמונה רואים טחור חיצוני. פיסורה לא ניתן לראות מבחוץ מפני שהיא פצע ברירית פי הטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה בבקשה עזרתך
אור09/04/2018דוקטור דבר ראשון תודה רבה על המענה המהיר,זה לא מובן מאליו.
דבר שני אבקש לצרף עוד תמונה שאולי דרכה תוכל לראות יותר מה זה הדבר האדום ורוד הזה שעל פי הטבעת.האם אתה בטוח שזאת לא הפיסורה?זה נראה לי כמו פצע פתוח אבל כמובן שאתה יודע יותר טוב ממני.
שאלה שניה:האם אין אפשרות לראות בצילום את הפיסורה שבפי הטבעת?
תודה רבה מראש דוקטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה בבקשה עזרתך
ד``ר רפאל אלון09/04/2018לא ניתן לראות פיסורה מבחוץ...
אור10/04/2018תודה דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)