שלשולים יכולים להחזיר את הפיסורה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים יכולים להחזיר את הפיסורה?
    אור
    16/04/2018

שלום דוקטור,יש לי שתי שאלות שממש מטרידות אותי.היה לי פיסורה וכאמצעי מניעה שלא תחזור אני יודע שצריך להמנע מעצירות ומצד שני משלשולים שאלתי היא כזאת:
    1,אני כנראה סובל מתסמונת מעי רגיז ועקב כך יש לי שלשולים 2-3 בשבוע.האם זה יכול להחזיר לי את הפיסורה?
    2.אני חושב שאין לי שליטה על השלשולים שבאים כמו שאמרתי פעמיים שלוש בשבוע,איך למנוע חזרת הפיסורה בעתיד?יש אפשרות למנוע שלשולים ?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בבקשה

ד``ר רפאל אלון
    16/04/2018

פיסורה יכולה להגרם משלשולים. הסיכוי שהם יגרמו לחזרה זמן קצר אחרי ניתוח הוא קלוש. ממליץ שתעבור בירור ותקבל טיפול אצל רופא גסטרואנטרולוג במטרה להפסיק או להפחית את השלשולים כדי למנוע בעיות עתידיות בפי הטבעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

אור
    16/04/2018

דוקטור אני לא עברתי ניתוח לפיסורה.כנראה עברה מעצמה.עדיין סיכוי קלוש שהפיסורה תחזור בעקבות שלשולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

ד``ר רפאל אלון
    16/04/2018

רוב הסיכויים שלא תחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשולים יכולים להחזיר את הפיסורה?

ד``ר רפאל אלון
    28/04/2018

שלשולים יכולים לגרום לפיסורה (עצירות-יותר..). עליך לעבור בירור אצל גסטרואנטרולוג כדי לאבחן מה סיבת השלשולים ולטפל בהתאם. כך גם תפחית את סכנת הפיסורה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו