מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורה אבל משהו לא מובןאילן28/05/2018
ערב טוב אחרי בדיקה של פרוקטלוג מזמן בדיקת יסודית כולל מכשיר מפלסטיק כזה שנצפה טחורים פנימים..מה שלא מובן לפעמים יש דימום בניגוב וכאבי תופת אחרי זמן מה גם קושי בהוצאת גזים כאילו קלוים עברתי קולו מזמו וגם סיטי בטן אם חומר ניגוד מה זה לדעתך ? מצורף תמונה
תודה וסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורה אבל משהו לא מובן
אילן28/05/2018צירפתי תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורה אבל משהו לא מובן
אילן28/05/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורה אבל משהו לא מובן
ד``ר רפאל אלון29/05/2018התמונה אינה תורמת לאבחון. פנה לבדיקת רופא
אילן29/05/2018לא ביקשתי אבחון רק שאלתי מה הכיון כאן..כי ראיתי הרבה כאלה שמעלים תמונה וכן לדוגמא רשמת למישהו קנדיולמה ..שלי היה את זה באיבר המין
אני אשמח אם לפחות אדן כמו מה זה נראה טחור גולש?וכט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורה אבל משהו לא מובן
אילן29/05/2018עברתי קצת בפורום ולכולם אם התמונות אמרת זה נראה כמו וכו...וכן נתת כיון ואצלי זה קצת מדאיג שאתה אומר ככה באמת אשמח לשמוע כמו מה זה נראה לך תודה
ד``ר רפאל אלון29/05/2018איני יכול לדעת במה מדובר לפי התמונה. פנה לבדיקה
אילן29/05/2018בהשמך לתשובתך..כול התמונות של אחרים כאן כן הבנת
זה משהו חריג?אני סובל מטחורים פנימים
אבל זאת תמונה של פי הטבעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורה אבל משהו לא מובן
אילן29/05/2018סליחה שאני שואל זה משהו חריג או שהטחור יצא החוצה...
באמת מרגיש לי לא נעים אבל במקרה נתקלתי בתמונה דומה לשלי אם בליטות ואכן ענית שנראה כמו התקף טחורים
אפילו התמונה שלי הרבה יותר מדוויקת לא מבין באמת
אילן02/06/2018שלום דר
הודעה למעלה ביקשת ממישהו צילום יותר טוב
למה אצלי את לא יכול להגיד מה נראה לך
זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)