האם זה פרזיטים או משהו אחר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה פרזיטים או משהו אחר?
    גיא
    30/05/2008

בהמשך להודעה הראשונה ששלחתי בה תארתי כי לפני חודש בערך לאחר ששילשלתי נשלחתי לבדיקת צואה ובה נמצא פרזיט Blastocystis hominis
    קיבלתי טיפול תרופתי ולאחר שראיתי שזה לא עוזר ניגשתי לרופא והוא שלח אותי לבדיקות צואה נוספות ללא ממצאים ובה אושר כי אין תולעים או ביצים. הרופא טען שיש לחזור על הבדיקות כי הרבה פעמים יש פספוסים.
    ובנתיים קיבלתי טיפול אחר ממה שקיבלתי אז שזה METROGYL 250 מ"ג 3 פעמים ביום למשך 10 ימים. נכון להיום עדין יש לי יציאה עם קרום בקצוות.
    שאלתי האם יכול להיות שזה משהו אחר ולא תולעים ואילו בדיקות נוספות היית ממליץ לי לבצע?
    בפעם הראשונה שפניתי אליך לאחר הטיפול הראשוני המלצת על בדיקת GO, מדוע בחרת בבדיקת GO שזה תרבית למחלות מין?
    הרי הכל התחיל בפרזיט ויכול להיות שהטיפול לא עזר ולכן יש לחזור על הטיפול.
    האם אתה מסכים עם הכתוב או שיש לך המלצות נוספות? או חשדות לדברים אחרים?
    תודה רבה על עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרזיטים

ד''ר דוד נויפלד
    01/06/2008

אין לי משהו אישי נגדך. בפנייתך הראשונית הלנת ע"כ שלמרות הטיפול והעלמות הפרזיטים, ממשיכות התלונות אשר באופיין יכולות להתאים לזהום בגונוקוק. מעניין אותי שזיהית את הקוד בקלות כז?!!?. בכל מקרה במצב זהומי כבשים ועזים יכולים לדור יחדיו וסלוק גורם אחד לא פותר את בעיית האחר. זהום גונוקוקלי הוא דבר שבד"כ לא חושבים עליו ולכן כדאי לבדוק ולו כדי לשלול מוקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיווה?

גיא
    02/06/2008

תודה על פנייתך המהירה

אני מבין שאתה מציע לי לבצע בדיקה לשלילת זיווה
    מדוע אתה חושד לכיוון זה? ואם הייתה לי זיווה לא היה רואי שיהיו לי הפרשות בפין ולא בפי הטבעת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו