קונדילומה לייזר בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה לייזר בפי הטבעת
    מבוהל
    05/12/2018

שלום,

אני סובל מזה שנה וחצי מקונדילומות באיבר המין ועברתי עד כה שני טיפולי לייזר. חייב לציין שהם לא היו נוראיים בכלל וכאבים לא היו קיימים.

עקב גירוד, ניגשתי לפרוקטולוג שזיהה טחור שעליו קיים נגע, ייתכן קונדילומה. ציין שאין לו דרך לדעת ושלח אותי לאותו רופא שמבצע את טיפול הלייזר באיבר המין, כדי שיראה האזור באמצעות המכשור המיוחד ויזהה.
    יחד עם זאת, אמר לי שבמידה וזו אכן קונדילומה הוא יצרוב אותה מיידית תחת הרדמה מקומית.
    שאלתי עד כמה זה אמור לכאוב והוא ציין שהנגע קטנטן, נמצא "לא בתעלה" והתעלה נקיה אלא באזור שפחות רגיש לעצבים כך שאין מה לדאוג.

אני, לעומת זאת, קראתי סיפורי זוועה על כאבים וסבל ואני מבועת לחלוטין.
    1. האם כדאי ללכת על טיפול אחר? אלדרה ניתנת לשימוש בתוך פי הטבעת?
    2. מה זמן ההחלמה? אני שוקל להתחיל עבודה חדשה באותו החודש של הטיפול.. וכעבור ארבעה חודשים אני מתחתן.. האם כדאי לדחות את הטיפול? כמה זה נורא? או שמדובר במשהו של ימים ספורים?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קונדילומה לייזר בפי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    05/12/2018

אין כל סיבה להיות מבועת. על פי התיאור זו אמורה להיות פעולה קצרצרה עם החלמה מהירה יחסית שלא אמורה להשפיע על איכות החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. שאלות המשך

מבוהל
    05/12/2018

האם לא שווה לחקור את כיוון האלדרה?
    מה ההבדל בין מיקום בתעלה או לא בתעלה? הייתי בטוח שכל איזור מלא בעצבים..
    והאם ב"קצרצרה יחסית" מדובר בימים ספורים?

תודה רבה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר רפאל אלון
    05/12/2018

אלדרה לא שמים על רירית
    הצפי מהפעולה הוא להחלמה קצרה של עד מס ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה, הרגעת אותי מאוד. שתי שאלות אחרונות בהחלט, ברשותך

מבוהל
    05/12/2018

1. בהמשך לתגובתך על ההחלמה המהירה יחסית, רציתי לוודא שמההודעה המקורית שלי מובן שהנגע הוא פנימי (על טחור פנימי) ולא חיצוני.

2. יש הנחיות מיוחדות לפני הטיפול? אוכל? שתיה?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר רפאל אלון
    05/12/2018

היה ברור לגמרי שמדובר בנגע " פנימי". את ההנחיות המדויקות ייתן לך הרופא המבצע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו