אי שליטה בסוגרים לאחר פיסטולה

מנהל הפורום

ד"ר רפאל אלון
ד"ר רפאל אלון
053-4877789
לקביעת תור אצל ד"ר רפאל אלון
053-4877789 ללא פרסום בפורום
 
  • אי שליטה בסוגרים לאחר פיסטולה
    שרון
    26/12/2018

    שלום,
    לפני כשנה עברתי ניקוז אבצס פרי אנאלי ולאחר מכן פיסטולה
    לאחר הניתוח התחיל להופיע כיתום בתחתון במקרי שלשול.
    אחרי עוד ועוד ביקורות לא היה שיפור אז הייתי לוקחת טסקטן כדי להתמודג עם השלשולים
    (עלי לציין שאני, רגישה ללקטוז וסובלת ממעי רגיז אז שלשולים כבר שנים שזה די שכיח אצלי)
    עשו לי מדידת לחצים ו trus וגילו שאכן יש בעיה אז זימנו אותי לועדה במרפאת רצפת אגן ושם אמרו לי רק ללכת לתזונאית כדי לנסות למנוע שלשולים ולקחת כדורי סטופאיט (רק שסטופ איט לא רלוונטי לי כי ישבו לקטוז..)
    אשמח לדעת
    1. האם יש כדור לשלשול כרוני שלא מכיל לקטוז?
    2. לא סומכת על הרופאים שם. האם יש אופציות טיפול /תרגילים/ פיזיותרפיה כדי לחזק את הסוגרים או אפילו פעולה כירורגית כדי להקל על המצב?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רפאל אלון - 053-4877789

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אי שליטה בסוגרים לאחר פיסטולה

    דר' רפאל אלון
    27/12/2018

    צריך לברר מה הבעיה בסוגרים. יש מצבים בהם יש צורך בתיקון כירורגי. בנוסף - ברור ששלשול מחמיר את בעית אי השליטה ועלייך למצוא דרך להפחית את השלשולים. בנושא זה כדאי להתייעץ עם גסטרואנטרולוג.
    ניתן גם לחזק את שרירי הסוגר-בקשי הדרכה מפרוקטולוג או פיזוטרפיסט/ית של רצפת האגן

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


