כאבים בפי הטבעת כבר שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפי הטבעת כבר שנה
    שימי
    20/01/2019

שלום בחור בן 30, יש לי כאבים בפי הטבעת כבר שנה, כאבים בלי קשר ליציאות, כאב קבוע שמתגבר בזמן עמידה, הליכה, עד למצב של חוסר תפקוד בגלל הכאב. הייתי אצל מספר פרוקטולוגים, עשו לי בדיקה ידנית ומצלמה. ועשיתי גם M.R.I ולא מוצאים את הבעיה, כל הבדיקות תקינות. מה יכולה להיות הבעיה, איזה בדיקות עוד אפשר לעשות? אולטראסואנד אולי? אולי יש לי טחורים שכואבים ומתנפחים רק במאמץ? איך מאבחנים אותם?
    אשמח לשמוע מה דעתך וכיוונים נוספים לבדיקות
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפי הטבעת כבר שנה

הוספת תגובה

• כאבים בפי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    20/01/2019

תלונותיך והבדיקות שעברת אינן מתאימות לבעית טחורים. הרושם שמדובר בבעיה עצבית, או מקומית או שהיא קשורה לבעית ע"ש מותני. מציע שתפנה לבירור ע"ש אצל אורטופד ואם הכל תקין לבירור בעיה עצבית של אזור פי הטבעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שימי
    21/01/2019

תודה על המענה. שכחתי לציין כמו שאתה אומר, הפנו אותי כבר מזמן לאורטופד, הוא בדק אותי ואמר שמבחינתו הכל תקין, לא סובל מבעיות גב או משהו כזה.
    אני כל חודש נבדק אצל פרוקטולוג, ולא מוצאים את הבעיה שלי, אני כבר משתגע מהכאבים, ואין פתרון. בפעם האחרונה הוא אפילו לא רצה לבדוק אותי, אומר שהוא בדק אותי כבר כמה פעמים, ולא ראה כלום.
    יש בדיקות נוספות שאתה ממליץ לעשות?
    אולטרה סאונד או משהו?
    בעיה עצבית, אצל איזה מקצוע בודקים איזה מומחיות?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר רפאל אלון
    21/01/2019

ישנן בדיקות הבודקות את ההולכה העצבית בעצבים של אזור פי הטבעת. שם הבדיקה NCT (בעבר קראו לה EMG). ניתן גם להתייעץ עם מומחה לטיפול בכאב (מרפאת כאב).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שימי
    24/01/2019

תודה רבה על המענה המהיר. יכול להיות שיש לי טחורים חיצוניים, שכואבים עם פעילות גופנית, עמידה הליכה וכו'?
    ושאני מגיע לבדיקה לא רואים אותם???!!! אז איך מאבחנים אותם?
    אני מרגיש את החלק החיצוני, כואב ונפוח, ובבדיקות אומרים שהכל תקין, והם לא רואים נפיחות.
    הלכה לי האיכות חיים מהבעיה הזאת, אני בקושי זז מהכאבים,
    ולא מוצאים את הבעיה שלי.
    גם שאני מנגב בעדינות עם מגבונים את האזור הוא מתנפח זה טחורים? יכול להיות שזה מקור הכאב שלי יש איזה טחור סורר שנה ולא רואים אותו?
    מה דעתך?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר רפאל אלון
    24/01/2019

קשה להוסיף המלצות מעבר למה שכתבתי בלי בדיקה גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו