משחה אנטרולין,אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחה אנטרולין,אשמח לעזרה
    בתיה
    01/04/2019

שלום
    כבר יותר מחודשיים אני סובלת מגירודים בפי הטבעת ותחושה
    של אי נעימות.ביקרתי אצל רופא משפחה וקיבלתי את המשחה אנטרולין.לא בוצע בדיקה רק לפי התיאור שלי. אך לא הבנתי אם המחשה לשימוש חיצוני או שאני צריכה להחדיר פנימה.מפחדת לעשות נזק.תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחה אנטרולין,אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• משחה אנטרולין,אשמח לעזרה

ד``ר רפאל אלון
    01/04/2019

המשחה שקבלת מיועדת לטפול בפיסורה ולא בגרד. פני לבדיקת פרוקטולוג. המשחה לא תזיק לך אבל גם לא תעזור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

בתיה
    01/04/2019

תודה רבה על התגובה המהירה.לפי התיאור שלי הרופא חשדה שיש לי פיסורה ואחד התופעות זה גירוי.אם אני משתמשת המשחה זה שימוש חיצוני?שוב תודה על מענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/04/2019

השימוש הוא חיצוני, אתך תלונתך אינה מתאימה לפיסורה. פני לבדיקה אצל מומחה בתחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו