בעיה בפי הטבעת, לא ברור מה הגדרתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בפי הטבעת, לא ברור מה הגדרתה
    לי
    15/06/2019

שלום, מזה כמה שנים יש לי בעיה שלא דיברתי עליה עם אף רופא. לא יודעת איך מגדירים את הבעיה וכיצד מטפלים. אחרי מספר 2, יוצאת מפי הטבעת חתיכת עור. זה לא כואב אבל מציק בקטע של אי נוחות. במקלחת אני מחזירה את העור הזה פנימה (דוחפת לשם אצבע והכל מסתדר. סליחה על התיאור). לאחרונה, אחרי כל יציאה החתיכה הזאת יוצאת והיום היה אפילו דימום על הנייר, לראשונה. לעתים רחוקות יש גירודים. מזה הדבר הזה? כיצד מטפלים? האם מסוכן? אני כרגע בטרימסטר 2 (הריון ראשון) ולא יודעת מה לעשות. יציאות פעם ביום/יומיים. שותה מים וצורכת סיבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעייה

ד``ר רפאל אלון
    15/06/2019

מציע שתפני לבדיקת פרוקטולוג. אין שום סיכון לפי התיאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנייה לפרוקטולוג

לי
    15/06/2019

צריך אומץ בשביל ללכת לרופא כזה :)
    מה יכולה להיות ההגדרה של הבעיה שתיארתי? האם טחורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנייה

ד``ר רפאל אלון
    16/06/2019

אין צורך בשום אומץ מיוחד. זה רופא כמו כל רופא. ייתכן ומדובר בטחור חיצוני אך יש צורך בבדיקה כדי לאבחן ולהמליץ על טיפול מתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו