טחורים חיצוניים שיצאו וכואבים מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים חיצוניים שיצאו וכואבים מאוד
    נטי
    20/06/2019

היי, צריכה עזרה. אני בת 28, רזה, עם יציאות של פעם ב3-4 ימים לערך מאז ומתמיד. לפני כשנה וחצי-שנתיים סבלתי מטחורים חיצוניים פעם ראשונה באופן רציני. קיבלתי משחת פרוקטו, אבקת סיבים תזונתיים, קצף שמחדירים פנימה והדרכה ע"י פרוקטולוג שאני חושבת שהכניס לי אותם פנימה תוך כדי הבדיקה, הוקל לי מאוד אז. עכשיו הטחורים יצאו שוב אחרי יציאה לא רכה וגדולה (למרבה הפלא דימום לא היה. התחלתי להרגיש אי נוחות רק לאחר מכן). אני ממש סובלת, אני לא מרגישה שהמשחה פרוקטו גליבנול עוזרת. קיבלתי אנטרולין מרופא משפחה היום אבל הבנתי שזה לפיסורה ולא לטחורים אחרי שקראתי. יש לציין שהטחורים בחוץ, אני מרגישה אותן כשתי כריות. האם אנטרולין יעזור לי בכל זאת כמריחה חיצונית על הטחורים? אני לא מרגישה הטבה, מפחדת שיהפוך לכרוני ואצטרך לפנות לטיפול כירורגי כלשהוא. כבר מתחילה להחסיר עבודה, מוגבלת מאוד בתנועה ולא מצליחה לשבת. איזו תנוחה מומלצת כדי שיופעל כמה שפחות לחץ? האם יכול לעבור לבד עם הזמן? הם יכולים לחזור לבד? מה עליי לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים חיצוניים שיצאו וכואבים מאוד

ד``ר רפאל אלון
    20/06/2019

מדובר בהתקף של טחורים חיצונים שזה בעצם שטף דם תתעורי. לא ניתן להחזיר אותם פנימה.. אנטרולין אינו הטיפול הנכון. זה יעבור מעצמו - התוכן הדמי ייספג וה"בלונים" ייסוגו. טפלי במשחה לטפול בטחורים, אמבטיות ישיבה במים פושרים ומשככי כאב לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה. הרגעת אותי

נטי
    20/06/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו