מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים חיצוניים שיצאו וכואבים מאודנטי20/06/2019
היי, צריכה עזרה. אני בת 28, רזה, עם יציאות של פעם ב3-4 ימים לערך מאז ומתמיד. לפני כשנה וחצי-שנתיים סבלתי מטחורים חיצוניים פעם ראשונה באופן רציני. קיבלתי משחת פרוקטו, אבקת סיבים תזונתיים, קצף שמחדירים פנימה והדרכה ע"י פרוקטולוג שאני חושבת שהכניס לי אותם פנימה תוך כדי הבדיקה, הוקל לי מאוד אז. עכשיו הטחורים יצאו שוב אחרי יציאה לא רכה וגדולה (למרבה הפלא דימום לא היה. התחלתי להרגיש אי נוחות רק לאחר מכן). אני ממש סובלת, אני לא מרגישה שהמשחה פרוקטו גליבנול עוזרת. קיבלתי אנטרולין מרופא משפחה היום אבל הבנתי שזה לפיסורה ולא לטחורים אחרי שקראתי. יש לציין שהטחורים בחוץ, אני מרגישה אותן כשתי כריות. האם אנטרולין יעזור לי בכל זאת כמריחה חיצונית על הטחורים? אני לא מרגישה הטבה, מפחדת שיהפוך לכרוני ואצטרך לפנות לטיפול כירורגי כלשהוא. כבר מתחילה להחסיר עבודה, מוגבלת מאוד בתנועה ולא מצליחה לשבת. איזו תנוחה מומלצת כדי שיופעל כמה שפחות לחץ? האם יכול לעבור לבד עם הזמן? הם יכולים לחזור לבד? מה עליי לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים חיצוניים שיצאו וכואבים מאוד
ד``ר רפאל אלון20/06/2019מדובר בהתקף של טחורים חיצונים שזה בעצם שטף דם תתעורי. לא ניתן להחזיר אותם פנימה.. אנטרולין אינו הטיפול הנכון. זה יעבור מעצמו - התוכן הדמי ייספג וה"בלונים" ייסוגו. טפלי במשחה לטפול בטחורים, אמבטיות ישיבה במים פושרים ומשככי כאב לפי הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה. הרגעת אותי
נטי20/06/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)