מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנייה לפרוקטולוגלי15/09/2019
שלום,
בעקבות עצתך הלכתי לפרוקטולוג.
הבעיה: מזה כמה שנים, אחרי מספר 2, יוצאת מפי הטבעת חתיכת עור. זה לא כאב אבל הציק בקטע של אי נוחות. חתיכת עור זו לא חוזרת למקומה בעצמה, צריך להחזיר אותה לבד. לאחרונה, אחרי כל יציאה קשה יש דימום על הנייר. בהתחלה היה כמה טיפות, עכשיו יש הרבה יותר (דם טרי).
מהבדיקה, הרופא קבע שיש לי פוליפ וצריך להסירו בניתוח, אחרת יכול להתפתח לגידול סרטני (!!!).
הסיבה שלא יכולה לנתח בדחיפות, אני בהריון ראשון סוף טרימסטר שני. רופא אמר שיש לפנות אליו אחרי לידה והתאוששות.
בינתיים כמות הדימום הולכת ומתגברת. פרט לזה שאני בחרדות (הריון ראשון אחרי טיפולים ארוכים) המראה של הדם מקשה עלי עוד יותר. יש דרך כלשהי להקל על יציאות? איכשהו לטפל בדימום? הכאב בהחלט נסבל, הבעיה שזה הולך ומחמיר. עצירות מקסימום של יום. שותה הרבה מים, אוכלת שזיפים וסלק. לא יודעת איך עוד אפשר לעזור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לפרוקטולוג
ד``ר רפאל אלון15/09/2019את השאלות היה צריך להפנות לרופא שבדק אותך. ניתן להשתמש במרכך צואה כמו פגלקס או נורמלקס. את הפוליפ ניתן להסיר בהרדמה מקומית, גם בזמן ההריון. אם מקור הדימום הוא מהפוליפ הרי שצריך להסיר את הפוליפ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנייה לפרוקטולוג
לי15/09/2019צודק, אבל כשהייתי אצלו זה לא היה כ"כ חמור כמו שזה היום. ומעמד עצמו להיות אצל רופא כזה, די מלחיץ, הוא לא אמר שזה יחמיר שבוע אחרי ואני לא ציפיתי לזה. גם לא קיבלתי תשובה ברורה ממנו מה מצפה לי בסוגיה הזו בלידה עצמה.
אתה ממליץ להתעקש על ניתוח גם אם הדימום הוא לא קבוע ומגיע רק אחרי יציאות קשות? (שזה יום עסל, יום בסל).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנייה לפרוקטולוג
ד``ר רפאל אלון15/09/2019אני לא נותן עצות מוגדרות למי שלא בדקתי במו ידי ועיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)