הצילו יש לי פיסורה חמורה ולא רוצים לנתח אותי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו יש לי פיסורה חמורה ולא רוצים לנתח אותי!!!
    שלומית (בדוי)
    08/10/2019

אני סובלת כבר מעל שנה ברצף מפיסורה שרק הולכת ומחמירה. בהתחלה נתנו לי הפניה לכירורג שנתן לי נפדיפין ושמן פרפין וזה לא עזר. אז הופנתי לכירורגית באסף הרופא וחשבתי שהיא תנתח אותי אבל לא!! היא טענה שאין מה לנתח ואמרה לי לשנות הרגלי תזונה. אחרי תקופה הלכתי לעוד פרוקטולוג והוא הביא לי מרשם לאנטרולין. ביקשתי, התחננתי!! שינתח אותי והוא אמר בשום פנים ואופן אז תאבדי שליטה בסוגרים. מה אתה רציני??? אני מדממת למות, אני כבר מפחדת לחרבן אז למה לא לנתח אותי?!?! הצילו!!! מה עושים??? כבר 2 כירורגים ואף אחד לא מסכים לנתח... למה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצילו

ד``ר רפאל אלון
    08/10/2019

פיסורה שאינה מחלימה במשך זמן רב בטיפול תרופתי מומלץ לנתח. איני יודע מדוע הרופאים שבדקו אותך לא ממליצים על ניתוח. בפניה את מספרת על דימום ולא על כאב, שהוא הבעייה העיקרית בפיסורה. ממליץ שתפני לבדיקה אצל פרוקטולוג אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי גם כאב

שלומית (בדוי)
    08/10/2019

היי דוקטור תודה על התגובה
    לא ציינתי אך כמובן שמדובר גם בכאב חמור. כשדיברתי על החמרה זה כולל גם את הכאב. זה ממש חתך עמוק שנפתח מפעם לפעם. אכן אנסה לפנות לפרוקטולוג אחר. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו