אבחון של פוליפים ברקטום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון של פוליפים ברקטום
    דני
    30/10/2019

שלום, בן 32
    בחצי שנה האחרונה היו לי כמה פעמים בודדות יציאות קשות ודם בניגוב(ייתכן בגלל שינוי תזונה.
    בגלל אלה ותחושת גרוד די קבועה לאחרונה בפי הטבעת פניתי לפרקטולוג,
    הוא אבחן שני פוליפים בתעלה ממש בכניסה והפנה לניתוח וטען כי אם לא אסיר עלולים לעשות בעיות. מצד שני לא הפנה אותי לקולונסקופיה, האם מומלץ לעבור בדיקה כזו? האם בתמונה זה הפוליפ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון של פוליפים ברקטום

הוספת תגובה

• פוליפים

ד``ר רפאל אלון
    30/10/2019

בתמונה לא מודגם פוליפ. בעיקרון פוליפים מומלץ להסיר ולשלוח לבדיקה. לידיעתך - הסיכוי לבעיה חמורה הוא קלוש כך שאין סיבה להילחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דני
    31/10/2019

אז מזה מה שאני מרגיש ממש בסביבת פי הטבעת? מין הרגשה מוזרה של בליטה /רטיבות?
    והאם כדאי לעשות קולונסקופיה

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד``ר רפאל אלון
    31/10/2019

אין צורך בקולונוסקופיה. יש צורך בבדיקה גופנית כדי לענות על השאלה. תמונה אינה מספיקה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו