מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה מדובר בטחורים?דודו22/11/2019
אשתדל לקצר אבל חשוב לי לספר הכל.. לפני כמה ימים התחלתי להרגיש כאב ביציאות. הנחתי שזה בגלל שביליתי בשירותים יותר מדי. אחרי יומיים שזה לא עבר הבחנתי שיש לי גוש בשר כזה בפי הטבעת שמרגיש לי בגודל של אגוז לוז בערך (גדול קצת ומפחיד). הדבר הזה מאוד מלחיץ אותי והכניס אותי ללחץ נפשי לא פשוט. קודם כל, זה לא קרה לי בחיים למיטב ידיעתי (אני בן 29) ואני לא יודע מה זה. שנית, לא אכפת לי מהסבל הקל שאני חווה כרגע בשירותים כל עוד זה יעבור ולא יחזור. אני חושש שזה הפתח לבאות ושגם אם זה יעבור אני אסבול מזה לכל החיים. השאלות שלי ברשותך ד״ר הן:
1. האם זה יחלוף לבד או לקבוע תור לרופא? רופא עור או כירורג או פרוקטולוג?
2. האם זה באמת טחורים לפי התיאור שלי?
3. האם יש משהו לעשות כדי לגרום לזה לחלוף לבד חוץ ממשחה בהפניות רופא?
4. האם זה אומר שלכל החיים זה יבוא לי לפרקים? כמו שאמרתי זה בחיים לא קרה ואני חושש מהבאות.
5. אני נמשך גם לגברים, אם כי מעולם לא שכבתי עם גברים. האם הדבר יפריע לי ביום שאחליט לשכב עם גבר?
אני מצטער על כל השאלות, וממש מודה לך, הדבר הזה ממש מדיר שינה מעיניי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
ד``ר רפאל אלון22/11/2019לפי התיאור מדובר בהתקף של טחור חיצוני שהוא שטף דם תתעורי על שפת פי הטבעת. זו תופעה שחולפת מעצמה עם הזמן (שלוקח לשטף הדם להתפרק ולהספג). אירוע בודד לא אומר שזה יחזור עצמו בעתיד. הטיפול הוא במשחה ומשככי כאב. זה אמור להפריע לך ביחסים בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלת הבהרה קטנה
דודו22/11/2019תודה על התשובה המהירה.
שאלת הבהרה לגבי סוף תשובתך - זה אמור להפריע לי בעתיד או לא אמור להפריע בעתיד? אם בעתיד זה לא יופיע ויחלוף, למה שזה יפריע בקיום יחסים? תודה רבה שוב, וסופש נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ד``ר רפאל אלון22/11/2019כתבתי שזה לא יפריע, במיוחד אם ייסוג וייעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות ועל הפורום!
דודו22/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)