פוליפ בפי הטבעת ניתוח בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ בפי הטבעת ניתוח בהיריון
    לי
    11/12/2019

שלום,
    הייתי בספטמבר אצל פרוקטולוג לברר מה פשר חתיכת עור בפי הטבעת שלפעמים מדממת ביציאות קשות. הוא קבע שמדובר בפוליפ אותו יש להסיר בניתוח. מצד אחד אמר שזה לא דחוף ולא יעשה ניתוח ולא יקח פיופסיה כל עוד אני בהריון, מצד שני קראתי עכשיו כתבה על רוני דואני, בה היא הזכירה שבתקופת הריון, כאשר ישנו גידול, הוא מתפתח הרבה יותר מהר בגלל השתוללות הורמונלית. אני כרגע בחודש התשיעי, הפוליפ באמת גדל (בתחושה שלי) ומדמם יותר. פעם הוא היה יוצא עם יציאות קשות ועכשיו הוא יוצא בכל מצב. אני קצת בפניקה. להמתין 6 שבועות אחרי לידה ולקבוע ניתוח, כפי שאמר הרופא או שלמהר עם הטיפול בבעיה מתוך חשש שאולי הפוליפ עלול להיות סרטני? כמה מהר אחרי הלידה כדאי/מותר כבר לטפל בבעיה? (אני שבוע +39).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוליפ

ד``ר רפאל אלון
    13/12/2019

אין שום בעיה להמתין מספר שבועות. הפוליפים הללו אינם מסוכנים ולכל היותר מטרידים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו