מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לפיסטולה לחולת קרוהן קוליטיסאנונימי15/12/2019
הי חולת קרוהן קוליטיס שאלה לגבי בריחת גזים לאזור הנרתיק האם זה נורמלי האם זו פיסטולה ,יש גם לפעמים צואה ..עשו לפני שנה MRI אגן קטן לא ראו ,בעברי פיסטולות פראנליות מורכבות עברתי המון ניתוחים לניקוז הטיפולים הביולוגים כשלו ,כעת רק על קנאביס .טיפול שמרני בתזונה כמה שיכולה ומעקב קבוע גסטרו. ..האם יש בדיקה מסוימת לגילוי ולשלילת פיסטולה נרתיקית ???מפחדת מבדיקות עם חומר כמו שתית מניטול וכזה , כי זה גורם לי להתקף נוראי איך מזהים ??יש בדיקה אחרת ?מה מטפלים במידה ויש ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה
ד``ר רפאל אלון15/12/2019התיאור מתאים לפיסטולה בין הרקטום לוגינה. קודם כל צריך להבדק ע"י פרוקטולוג וגניקולוג. בהמשך ניתן לבצע בדיקת US של פי הטבעת כדי להדגים את מסלול הפיסטולה ביחס לשרירי הסוגר האנלי. המידע דרוש כדי להחליט על הטיפול במיוחד אצל חולה עם הרקע שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לפיסטולה
אנונימי15/12/2019הי תודה שענית שאלה נבדקתי על ידי אורגיניקולוג הוא לא הצליח לבדוק אותי ולראות כי אני צרה מדי וכשעליתי למיון גם לא הצליחו לראות ,פרוקטולוג ?המלצת אוקי האם בדיקה רגילה שלכם כי אני לא מסוגלת, אני בטראומה אלא אם כן יעשו לי ההרדמה מלאה האם הבדיקה שכתבת היא בהרדמה מלאה ,אני עברתי המון בחיי עשו עלו המון המון טעויות ואני בפוסט טראומה לצערי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה
ד``ר רפאל אלון15/12/2019במקרים חריגים ניתן לבצע הבדיקות בהרדמה כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)