מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולונסקופיהתמר18/06/2008
אני סובלת מזה כ-7 חודשים מכאבים ודקירות בזמן היציאות. לפני 3 חודשים התחלתי טיפול במשחת הנידיפין, היה שיפור קל אך לא משמעותי. השבוע קיבלתי מהרופאה שלי הפניה לבדיקת קולונסקופיה שכפי הידוע לי היא בדיקה לא נעימה כלל.
שאלתי היא האם אין משהו לעשות לפני הבדיקה הזאת..
ועוד שאלה- אם אכן הפתרון היחיד היא הבדיקה הזאת, יש ביטחון שבבדיקה מוצאים את מקור הבעיה?
תודה רבה!!
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לענות
ד''ר דוד נויפלד18/06/2008אין לי מספיק נתונים עליך ע"מ לענות על השאלה.
מי את, בת כמה את, בעיות רקע רפואיות וכד'.
למה וע"ס מה את משתמשת בנייפדיפין כבר 3 חודשים?!? מה האבחנה? האם יש מעקב?
קולונוסקופיה יש לבצע לפי הוריות מסוימות. האם התלוננת גם על דימום?
ועוד ועוד.
אוכל רק לענות לפי כמות האינפורמציה שתשחררי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
תמר18/06/2008אני בת 20, אני מרגישה מצויין ולא נתקלתי בעברי בבעיות בריאותיות כלשהן.
לא היה דימום כלל לכל אורך הזמן.
אחי סובל ממחלת קרוהן במעיים.
רופאה נתנה לי את המרשם למשחה ובהוראתה המשכתי להתמש בתרופה 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד"ר נויפל18/06/2008ובכן...
נשמע לי שקולונוסקופיה בשלב זה זו לא הבדיקה הנדרשת. כ"כ, נייפדיפין למשך שלושה חודשים זה מוגזם, בטח בלי אבחנה של פיסורה.
כדאי שתבדקי ע"י פרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)