למי לפנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי לפנות?
    יולדת
    30/06/2008

אני בת 30, בריאה וספורטיבית, חודש אחרי לידה שלישית לפני כמה ימים תוך כדי יציאה הרגשתי כאב חד - כאילו סכין חותך את פי הטבעת לפי מה שקראתי ברשת אני חוששת שיש לי טחורים שאלתי היא למי פונים? אני חברת מאוחדת, ותחת הקטגוריה "פרוקטולגיה" מופיע באתר שלהם רק רופא אחד בכל הארץ - ד"ר בייר יצחק בהרצליה, רחוק למדי מהאזור שלי (אני גרה במודיעין) האם עלי לפנות לרופא כירוג רגיל? או שד"ר בייר הוא מומחה גדול ושווה ליסוע עד הרצליה? או אולי עלי לחפש רופא פרטי? יש המלצה לרופא באיזורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למי לפנות?

הוספת תגובה

• ההודעה משובשת - הנה נסיון נוסף

יולדת
    30/06/2008

אני בת 30, בריאה וספורטיבית, חודש אחרי לידה שלישית. לפני כמה ימים תוך כדי יציאה הרגשתי כאב חד - כאילו סכין חותך את פי הטבעת. לפי מה שקראתי ברשת אני חוששת שיש לי טחורים.. שאלתי היא למי פונים? אני חברת מאוחדת, ותחת הקטגוריה פרוקטולגיה מופיע באתר שלהם רק רופא אחד בכל הארץ - בייר יצחק בהרצליה, רחוק למדי מהאזור שלי (אני גרה במודיעין). האם עלי לפנות לרופא כירורג רגיל? או שדר בייר הוא מומחה גדול ושווה ליסוע עד הרצליה? או אולי עלי לחפש רופא פרטי - האם תוכלו להמליץ על רופא באיזורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו