דימומים,טנזמוס,ירידה במשקל,נשירת שי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים,טנזמוס,ירידה במשקל,נשירת שי
    דני
    09/07/2008

שלום רב.אני מוטרד ומודאג מאוד.לאחר דימומים מפי הטבעת שנימשכו הרבה זמן וטופלתי בחשד לפיסורה עברתי בדיקת קולונוסקופיה שלא נימצא בה דבר מלבד טחורים פנימיים.המצב ממש לא הישתפר,יש לי צואה רירית ומוגלתית המופיעה לאחר מס יציאות שברובם רכות עד שילשולים.כאב מטריד בפי הטבעת ובאגן(טנזמוס?) הגורם לצורך לגשת אין ספור פעמים לשירותים.בנוסף הצטרפה לחגיגה נשירת שיער רצינית ביותר ותחושת עייפות קטלנית ביותר. מה עושים?! למי פונים? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים

פרופ' זאב דרזניק
    09/07/2008

ממליץ על בדיקה ע''י פרוקטולוג מנוסה.
    באבחנה המבדלת- דלקות מחוץ או בפי הטבעת מגורמים שונים.
    איני חושב שיש קשר לנשירת השיער והבעיות הפרוקטולוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים,טנזמוס

דני
    09/07/2008

שאלתי המרכזית האם ייתכן ומדובר במחלת קרוהן והאם בבדיקת קולונוסקופיה שעברתי היו אמורים לאבחן את המחלה? האם אני צריך לנסות ולבדוק גורמים אחרים לדלקות מעיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא וכן

ד''ר דוד נויפלד
    09/07/2008

לא נשמע שאתה צריך להיות מודאג ממחלת קרוהן.
    אבל כן נשמע שאתה צריך לעשות בירור מעמיק לזהומים ספציפיים כלומר תרביות צואה כלליות וספציפיות לפרזיטים ולמחלות כמו גונוריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו