מבקשת עיצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עיצה
    ליאת
    24/07/2008

אני בת 35 ואובחנתי לפני מספר שנים שיש לי תחורים פנימיים דרגה 2 בינתיים התרגלתי אליהם עם משחות , תה יונגבורן וגרגירי אגיולאקס ובדרך כלל יש לי יציאות רכות ולכן הם לא גורמים לי שום סבל. מה שמפריע לי זה 2 בליטות שאולי היו פעם תחורים כואבים ( עד כמה שאני זוכרת ) ועכשיו הן סתם חתיכות בשר מדלדת באורך של כ 1 סמ החוצה. איך ניתן להסיר אותן עם מינימום כאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עיצה

הוספת תגובה

• טחורים חיצוניים

ד''ר דוד נויפלד
    24/07/2008

אין ארוחות חינם...
    לסלק אותם, רק בניתוח! כואב!!!
    איך הם מפריעים לך???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה

ליאת
    24/07/2008

בודאי שמפריעים , כי קשה יותר להתנקות האם זה לא מקרה שמתאים לקשירות ולא ניתוח ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים חיצוניים

ד''ר דוד נויפלד
    29/07/2008

לא מתאים לקשירה. אילו טפולות עור ולכן מרובות עצבוב ולכן גם קשירה מאד כואבת! אם רוצה אז כריתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו