קשירת טחורים- צריכה עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשירת טחורים- צריכה עזרה דחוף
    נועה
    31/07/2008

שלום, אני סובלת מטחורים דרגה 2-3 , עברתי קשירה של טחורים אבל משום מה יש לי הרגשה מאז שעברתי 2 קשירות שאני סובלת עכשיו מטחורים יותר מפעם, האם יתכן שזה בעקבות הקשירה ? בנוסף סבלתי תמיד מטחורים חיצוניים קשים, ועכשיו יש לי טחורים פנימיים והם ממש כואבים . כמובן שאני משתמשת במשחות אבל לא ממש עוזר. 1. רציתי לדעת האם יתכן למרות שזה לא נראה לי הגיוני , אבל כך אני מרגישה , שמאז הקשירות התווספו לי יותר טחורים? 2. האם יתכן שטחורים חיצוניים הופכים להיות פתאום פנימיים וכל כך כואבים ? 3. בעבר החדרתי משחה ולא נרות לטחורים חיצוניים, האם לטחורים פנימיים עדיף נרות ? 4. האם ניתן כאשר נמצאים אצל רופא כירורג שמבצע בדיקה פנימית לראות כמה טחורים נשארו ? תודה , קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ?פיסורה

ד''ר דוד נויפלד
    31/07/2008

סבל כמו שאת מתארת נשמע יותר כמו פיסורה. טחורים פנימיים לא כואבים אלא אם כן יש סיבוך. כ"כ, טחורים חיצוניים לא נכנסים פנימה אלא טחורים פנימיים שצנחו ואז חוזרים החזרה.
    בקצור, את צריכה להבדק ע"י פרוקטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו