תחורים + תרומבוזה !?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחורים + תרומבוזה !?
    צביקה
    19/08/2008

שלום !

כבר 4 ימים אני ממש סובל מתחורים ותרומבוזה גדולה (5סמ) עם קרישי דם :\ שחוסמת את פי הטבעת - ממש נפוח וכואב (מפחד לנסות אפילו יציאה) כנראה שנגרם עקב התאמצות יתר !?

היום הלכתי לרופא פרוקטולוג והוא אמר שיש לי טחור עם תרומבוזה עם קרישי דם - ונתן לי מרשם לתמיסה שבא אני ישתוף את האזור 4 פעמיים ביום וגם מישחה לאלחוש הכאב וגם המליץ על שמן פראפין (4 כפות ביום) בשביל להקל על היציאות !!!

אני מאד רוצה לדעת האים בטיפול הנוכחי התרומבוזה תעלם (כי למעשה זה החלק הכואב והמעיק לא לדבר שזה מלחיץ ביותר ובגלל שפי הטבעת חסום אני מפחד לעשות יציאות !

אני מבקש המלצה מה עלי לעשות דחוף (האם קודם עדיף להיפטר מהתרומבוזה המאיימת !? האם ניתן בכלל ??? או שלטפל כמו שהרופא המליץ ולהאזר בסבלנות ! האים המינון של שמן הפאפין נכון כי אני מרגיש בחילה נוראית שאני שותה אותו וחולשה מוזרה בגופי !

תודה מראש - אם לא היתי מובן בבקשה הדריכו אותי אני יסביר יותר נכון - תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחורים + תרומבוזה !?

הוספת תגובה

• טרומבוזה

פרופ' זאב דרזניק
    19/08/2008

התופעה תעלם מעצמה עם הטיפול שקיבלת בין 10-14 יום.
    לא מומלץ לנתח נרוע ראשון.
    לצערי מדובר בסיבוך של טחורים חיצוניים שנישנה בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרומבוזה

צביקה
    19/08/2008

נמחקה התגובה השניה לי !?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלק 1

צביקה
    19/08/2008

טוב זה הי ארוך אני ינסה לשחזר :\ אז בראש ובראשונה המון תודה על תגובה והתמיכה ותודה על הזמן היקר שלכם !!! אני יפתח עם הנושא של התרומבוזה בגלל שזה טיפה יותר מלחיץ ולוחץ (עקב חסימת פי הטבעת) ובכלל לעניין קרישי הדם ! האים קרישי דם שלעצמם אינם יכולים להזיק ללהשליך ךתוצאות הרות אסון כגון חסימת כלי דם וכיוצא בזה ?!! אז האם זה נכון שעלי לחכות עם הנושא עד שיחלים כי אין סיכון שמדובר בקרישי דם בטרומבוזה או שיש סיבה לחשש ? (אני לא פראנואיד:) עכשו לעניין הטיפול ואני יפרט (קיבלתי תמיסה להרטבות וגם מיחה להקלה בכאבים ושמן פראפין) אני באי ודאות מכוון שלא הוסבר לי איך לטפל אלא רק על ידיד הרוקח בסופר פארם !!! אז אני יסביר את התהליך שאני מבצע : קם בבוקר מתקלח ושותף את האיזור דקות ספורות במים פושרים וללא סבון (האים מומלץ להשתמש בסבון?) לאחר מכן מיבש את המקום טוב וניגש לשבל הראשון - אני משתמש בצמר גפן למריחה של התמיסה הלוך ושוב בערך 5 פעמים ואז סופג עוד חתיכת צמר גפן ומשאיר אותה באיזור למשך 20 דקות לערך (שאני מוציא את הצמר גפן לאחר מכן אני רואה 2 כתמי דם פיצפונים על הצמר גפן) התהליך יש לציין לא שורף או כואב - אחרי מנוחה של שעה אני מורח את המשחה להקלה (לא שכואב לי אבל אמרו לי שצריך למרוח - יכול להיות שאחרי יציאה ראשונה יתחיל לכאוב - כי עדיין הגוף כנראה בטראומה ולא יוצאת יציאה) התהליך חוזר על עצמו 4 פעמיים ביום בפרקי זמן שווים - אחרי יום אחד ללא שום שינו או הקלה יש לומר ! לפני השינה אני שותה 2 כפות שמן פראפין בשביל להקל על יציאה כשתבוא !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלק 2

צביקה
    19/08/2008

האים אופן הטיפול נכון ? יש דרך יותר נכונה יעילה ? יש לציין שאתמול לאחר הנטילה של הפראפין הרגשתי מאד מוזר ולא טוב (חנק קוצר נשימה חולשה ובלבול) יכול להיות שזה קשור או שזה מתקשר לקרישי דם בתרומבוזה (להזכיר אני לא פראנואיד) אני מרגיש שזה ארוך אז אני יקצר ! שאלת תוספת קטנה - האם ונטילטור (מאד חם השבוע) שהרוח שלו מגיעה לאיזור של התחורים\תרומבוזה יכול להזיק ? ולעקב את הטיפול ! אני מאד מודה על הזמן היקר שלכם - שיהיה רק טוב והמשך שבוע מוצלח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו