פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה
    נאוה
    28/08/2008

לפני כחודשיים התחילו לי כאבים ודימום ביציאה הופנתי לפרוקטולוג שאיבחן אצלי פיסורה אחורית וטחורים מדרגה 1\2 כטיפול המליץ על כלכלה עשירת סיבים+שתיה מרובה כחודש אבל חודש הדימום הפסיק אבל יש כאב עז וצריבה אחרי יציאה שלפעמים קצת קשה.. השאלה ללכת להיבדק שוב ? מה אפשר לעשות עוד? העניין מדאיג אותי מאוד. (בת 24.5)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה

הוספת תגובה

• פיסורה

ד''ר דוד נויפלד
    03/09/2008

קודם כל לא לדאוג.
    הטיפול שקיבלת מספק לגבי הטחורים ולכן גם הפסקת לדמם.
    לגבי הפיסורה הוא לא מספק ויש להרחיבו. יש להוסיף משחה שתביא להרפיית שריר הסוגר הפנימי. אם זה לא יספק, תזדקקי לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה המשך

נאוה
    13/09/2008

תודה רבה על התשובה. מזה יומיים שלושה חזר לי קצת דימום, אני מוכרחה לציין שהיציאות עכשיו רכות ואני לא מרגישה בכאב.. המשחה שנרשמה לי ע"י רופאת המשפחה שגם הפרוקטולוג בביקורי אצלו אמר לי להמשיך היא "procto Glyvenol" האם זה טוב גם לפיסורה? אני אוכחת המון סיבים ושותה שמן כל בוקר על קיבה ריקה לריכוך הצואה.. האם יש סיבה לדאגה בגלל הדם? האם לחזור לפרוקטולוג? (אני לא רוצה שיבדוק אותי גופנית:( )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר דוד נויפלד
    14/09/2008

להבדק צריך.
    את השמן עדיף בלילה, וכפית מספיקה.
    פרוקטוגליבנול זה בסדר אם כי לפעמים לא מספיק.
    אם אין כאבים לא צריך לדאוג אבל צריך להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו